Simona Halep incepe drumul spre primul ei trofeu Grand Slam!

Simona Halep isi incepe in aceasta zi drumul din acest an de la US Open. In editia precedenta, jucatoarea din Constanta a ajuns pana in semifinale. Noua „campanie” a Simonei catre primul ei trofeu Grand Slam incepe in fata belgiencei Kirsten Flipkens, la ora 18:00.


fortuna bun

Marti, 18:00: Simona Halep – Kirsten Flipkens

Cote eFortuna: 1.08  7.00


Simona Halep – Forma de moment

Chiar daca pozitia pe care Simona se afla in acest moment nu este una tocmai buna cu ce ne-a obisnuit, forma ei din ultimul timp ne-a crescut sperantele cu privire la un parcurs cat mai bun. La inceputul US Open-ului trecut, Simona se afla pe pozitia cu numarul 2, in timp ce, in acest moment, ea se afla pe locul 5. Drept indicator al formei Simonei aducem in vedere faptul ca ea vine dupa un trofeu cucerit la Montreal si o semifinala la Cincinatti, pierduta in fata lui Angie Kerber. In varsta de doar 24 de ani, Simona Halep va avea o misiune extrem de dificila in cadrul acestui ultimul turneu de Grand Slam din an, deoarece o poate intalni pe Serena Williams in faza sferturilor de finala.

Adversara din primul tur

Jucatoarea ce are drept obiectiv trimiterea Simonei Halep acasa inca din primul tur este belgianca Kirsten Flipkens. Aceasta din urma are drept personal best pozitia cu numarul 13 ocupata in anul 2013, atunci cand a ajuns pana in semifinalele de la Wimbledon. De asemenea, anul 2013 a fost cel mai bun cariera belgiencei, incheindu-l pe pozitia 20 in clasamentul WTA. De atunci si pana in prezent, Flipkens a scazut vertiginos de la an la an. In acelasi timp, mentionam faptul ca Simona Halep a invins-o pe belgianca in fiecare dintre cele 4 partide disputate pana in prezent – de fiecare data cu scorul de 2-0.

Perspective asupra US Open-ului

Daca Simona Halep o va invinge pe Flipkens, jucatoarea noastra o va intalni in turul secund pe castigatoarea duelului Daria Gavrilova – Lucie Safarova. Cu certitudine, in turul doi Simona va avea o misiune mult mai dificila, atat australianca, cat si cehoaica, putand sa-i puna probleme Simonei. De asemenea, asa cum am mai mentionat, Simona poate juca in sferturile de finala cu Serena Williams

In alta ordine de idei, mentionam faptul ca Simona Halep este cotata cu a treia sansa la victoria finala de la US Open. Echipa noastra doreste sa-i ureze mult succes atat ei, cat si tuturor celorlalte romance ce se vor afla in competiei!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu