Dueluri încinse în miezul verii pentru calificarea la Campionatul European

Ziua de sâmbătă, 17 iunie, este una plină în preliminariile Campionatului European din 2024, iar jucătorii Betano pot miza pe o paletă diversă de partide care mai de care mai ofertante în ceea ce privește cotele care pot aduce câștiguri spectaculoase în mijlocul verii. Betano a ales un exemplu de bilet multiplu pentru etapa a 3-a din preliminariile Campionatului European.

Vor fi nu mai puțin de 11 partide în grupele A, E, F, G și J, cu Belgia, Cehia, Ungaria sau Islanda în prim plan. Am ales mai jos șapte din aceste meciuri pentru un bilet multiplu și o cotă extrem de atractivă, de aproape 40.

Lituania – Bulgaria (16:00)
Șansă Dublă – 1X (cota 1.70)

Balticii n-au marcat patru din ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu și au pierdut opt din ultimele 11 confruntări. De cealaltă parte, Bulgaria a pierdut ultimele două meciuri fără gol marcat și n-a mai câștigat trei partide. Bulgarii vin după un 0-3 la Budapesta cu Ungaria.

Norvegia – Scoția (19:00)
Norvegia Șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.87)

În patru din ultimele cinci meciuri de acasă ale Norvegiei cu caracter oficial doar una dintre echipe a marcat. La fel au stat lucrurile în șase din ultimele șapte meciuri ale Scoției în deplasare. Norvegia lui Erling Haaland a înscris cel mult un gol în ultimele șase partide. Scoția vine în Țara Fiordurilor cu moralul ridicat după victoria cu Spania (2-0) din martie.

Muntenegru – Ungaria (19:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)

Au fost sub 2.5 goluri în șapte din ultimele opt meciuri oficiale disputate de Muntenegru, echipă fără victorie în ultimele patru meciuri de acasă (2 remize / 2 înfrângeri). Ungaria a câștigat ultimele trei meciuri cu un singur gol primit. Muntenegru n-a marcat în patru din ultimele șase meciuri, dar n-a primit mai mult de două goluri în niciunul din ultimele 17 meciuri disputate.

Belgia – Austria (21:45)
Rezultat final – Belgia (cota 1.65)

”Dracii roșii” au ratat victoria în patru din ultimele nouă meciuri disputate pe teren propriu, în timp ce Austria e pe cai mari după patru victorii consecutive. E drept, cu excepția Italiei într-un amical, vorbim de adversari modești precum Andorra (1-0), Azerbaidjan (4-1) și Estonia (2-1). Belgia nu-l va avea în teren pe mijlocașul Kevin De Bruyne, accidentat în finala Ligii Campionilor.

Insulele Feroe – Cehia (21:45)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)

Trei din ultimele patru meciuri ale feroezilor au fost de sub 2.5 goluri. Doar două din ultimele șase meciuri ale Cehiei au fost de GG, adică ambele echipe să marcheze. Să nu uităm că Feroe ocupă locul 125 în ierarhia FIFA. Cehia a învins Polonia în debutul preliminariilor, o surpriză la momentul respectiv, după care s-a încurcat în Moldova (0-0).

Albania – Moldova (21:45)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.52)

Albanezii au o singură victorie în ultimele 12 meciuri, în timp ce Moldova n-a mai câștigat de patru partide. Interesant este că Moldova n-a pierdut în precedentele trei meciuri din deplasare, obținând două victorii și o remiză.

Islanda – Slovacia (21:45)
Islanda Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.82)

Foarte interesant e că insularii au remizat în cinci din ultimele nouă meciuri. Slovacia a învins Bosnia la ultima apariție pe teren (2-0), dar anterior avusese nu mai puțin de patru remize consecutive, dintre care două albe. Patru din ultimele cinci meciuri ale slovacilor au fost de sub 2.5 goluri.

Cotă de aproape 40

Pe un bilet multiplu la cele șapte meciuri de mai sus poți ajunge la o cotă cumulată de 39.93, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de aproape 2000 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație.

Nu uita de Bet Builder

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive.

Intră în meciul dorit, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu