Neymar este aproape de despărțirea de PSG! AICI, top 3 cele mai probabile destinații ale superstarului

Neymar

Neymar este aproape să părăsească Parisul! Cele mai importante voci din presa internațională vorbesc despre faptul că brazilianul nu va mai fi jucătorul PSG-ului la debutul noului sezon competițional.

Trei potențiale destinații pentru Neymar

Al-Hilal

Clubul saudit Al-Hilal a fost puternic asociat cu posibila achiziție a lui Leo Messi, dar, în cele din urmă Messi a ales să semneze cu Inter Miami. Cu toate acestea, se pare că Al-Hilal nu s-a descurajat de decizia argentinianului și încearcă să dea lovitura cu semnarea lui Neymar. Aceast transfer în perioada de mercato curentă ar reprezenta o mutare impresionantă în lumea fotbalului. Neymar este considerat unul dintre cei mai talentați și căutați jucători din lume, iar aducerea lui la Al-Hilal ar reprezenta o investiție semnificativă și o atracție majoră pentru suporteri și pentru promovarea fotbalului în Arabia Saudită.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

New York City

În ultima perioada se vehiculează intens și numele americanilor de la New York City în vederea semnării lui Neymar. Aceștia au un istoric bogat în semnarea jucătorilor de clasă mondială trecuți de prima tinerețe, David Villa, Andrea Pirlo și Frank Lampard fiind doar câteva dintre aceste nume. Puterea lor financiară, dar și faptul că brazilianul își petrece adesea vacanțele în această zonă, sunt doar câteva dintre argumentele celor de la NY pentru ademenirea superstarului.

FC Barcelona

În final, cea mai populară destinație pentru Neymar este FC Barcelona, gruparea unde acesta și-a petrecut cei mai frumoși ani ai carierei. Speculațiile din presa internațională transmit că destinația Nou Camp ar fi și cea mai agreată de brazilian, însă situația financiară a spaniolilor împiedică realizarea transferului în acest moment. Totuși, o potențială portiță în acest sens ar fi reprezentată de împrumutul jucătorului, iar o bună parte din salariul său să fie achitat de PSG.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu