Mbappe a respins negocierile cu Al Hilal. Jucătorul putea câștiga 776 milioane de dolari!

mbappe al hilal

Conform informațiilor apărute,  Kylian Mbappe a respins oferta imensă de 221 de milioane de dolari pe an din partea clubului saudit Al Hilal, care ar fi putut ajunge la 776 de milioane de dolari în total, și a refuzat să intre în negocieri cu clubul din Arabia Saudită. Dezvăluirile îi aparțin reputatului jurnalist Fabrizio Romano.

Refuzul lui Mbappe concluzionează această încercare de transfer a saudiților. Jucătorul nu ar fi întâmpinat nicio problemă din partea PSG-ului, care acceptase suma record de transfer în valoare de 222.5 milioane euro.  Cu toate acestea, refuzul Mbappé a venit după ce clubul arab saudit a trimis o delegație la Paris pentru a se întâlni cu atacantul și, poate, pentru a încheia un acord cu el.

Este încă o altă întorsătură surprinzătoare într-o ”poveste de vară” care a început în iunie. În acel moment, Mbappé i-a spus PSG-ului că nu va semna un nou contract după sezonul următor., campioana Franței luând hotărârea de a-l exclude pe atacantul de 24 de ani din lotul deplasat pentru turneul din Japonia.

Mbappe nu este obligat să plece de la PSG

Chestiunea principală în toată această situație este că, fiind sub contract,  Mbappé nu este obligat să accepte niciun transfer. Cu toate acestea, PSG dorește să se despartă de Mbappé prin intermediul unei taxe de transfer, pentru a nu risca să piardă gratis, peste un an, un jucător cu o cotă de piață atât de ridicată. Cealaltă parte a problemei este că PSG consideră că Mbappé a convenit deja să semneze un acord cu Real Madrid pentru 2024, informație dezvăluită tot de Fabrizio Romano.

Așadar, impasul continuă. Mbappé este blocat la PSG, care refuză să-l folosească și dorește să-l vândă pentru a câștiga o sumă importantă de bani. În aceeași măsură, atacantul nu vrea să plece la o altă echipă, la finele anului următor, atunci când i se va încheia și contractul la Paris, Mbappe putând să încaseze și un bonus uriaș de loialitate, stabilit prin același contract.

Ce va urma este greu de anticipat? N-ar fi însă exclus ca verdictul în această poveste să se dea, așa cum s-a mai întâmplat, în ultimele ore ale perioade de transferuri din această vară.

VERIFICĂ AICI TOATE PARIURILE DIN FOTBAL ALE ZILEI!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu