Simona Halep paraseste US Open-ul la finele unei partide in care a jucat extraordinar in fata Serenei!

In cursul noptii precedente s-a desfasurat partida Serena Williams – Simona Halep, din cadrul sferturilor de finala ale ultimului turneu de Grand Slam al anului, cel de la US Open. Chiar daca Simona Halep a fost invinsa, aceasta a reusit sa practice un tenis de-a dreptului incredibil, fiind extrem de aproape sa o invinga.


Serena Williams – Simona Halep

Setul 1

Primul set a debutat intr-o singura directie. Fara un efort mult prea mare, Serena Williams a reusit sa ajung la scorul de 3-0, moment in care Simona Halep a inceput sa o „descifreze” pe americanca. Simona a reusit sa castige urmatoarele doua game-uri. Chiar si asa, Serena a reusit sa domine finalul primului set si sa si-l adjudece cu 6-2. In cursul setului inaugural, jucatoarea din Statele Unite ale Americii a servit nu mai putin de 6 asi si a trimis 13 lovituri direct castigatoare, spre deosebire de Simona care nu a avut decat 3 astfel de lovituri.

Setul 2

Cu siguranta, despre setul 2 va vorbi intreaga lume a tenisului. Simona Halep a jucat asa cum nu a facut-o niciodata, aratand un tenis de o calitate incredibila. Condusa la inceputul actului secund cu 0-1 la game-uri si 0-40 pe serviciul ei, jucatoarea din Constanta a dovedit un psihic de-a dreptului extraordinar, reusind sa faca un break la scorul de 1-1 si sa nu isi mai piarda deloc serviciul pe parcursul setului. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca in game-ul in care Simona a servit pentru set, Serena Williams a avut nu mai putin de 5 mingi de set, Simo reusind sa le salveze pe toate si sa-si adjudece in cele din urma setul.

Setul 3

Actul decisiv al confruntarii Serena Williams – Simona Halep a inceput in nota in care s-a incheiat cel de-al doilea, cu o Simona Halep practicand un tenis de o calitate extrem de mare. Jucatoarea din Romania a avut doua mingi de break in primul game al setului. Nefructificand sansele avute, scorul a ajuns la 2-1 pentru Serena Wiliams, moment in care Simona Halep si-a pierdut serviciul. Acest moment a fost unul „cheie” al partidei, nici Serena si nici Simona nemaireusind sa castige contra serviciului pana la finalul partidei. Cu alte cuvinte, putem afirma faptul ca atat experienta Serenei, cat si aportul publicului din New York au facut-o pe aceasta din urma sa o invinga pe Simona.

Date statistice

Total asi: 18-1
Duble greseli: 4-5
Lovituri cirect castigatoare: 50-20
Erori nefortate: 43-17
Procentajul primului serviciu: 57%-65%
Puncte castigate cu primul serviciu: 77%-65%
Puncte castigate cu al doilea serviciu: 51%-39%

Concluzii

Inainte de a incheiat, trebuie sa subliniem inca o data faptul ca Simona Halep a reusit una dintre cele mai bune partide din cariera sa si, cu certitudine, daca ar fi castigat, aceasta disputa ar fi fost cea mai buna din cariera sa. Principalul atu al Serenei Williams a fost serviciul, care a salvat-o n multe momente cheie, aspect ce se observa extrem de clar numai daca privim numarul total de asi serviti. De asemenea, echipa Pariuri1x2 doreste sa ii ureze mult succes Simonei Halep in urmatoarele turnee si sa o felicite pentru tot ceea ce a izbutit atat in acest meci impotriva Serenei, cat si pe tot parcursul turneului!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu