Echipa noastra iti prezina programul pe care-l va avea Simona Halep in finalul sezonului, alaturi de cotele pentru Australian Open!

simona halep

Inaintea ultimului turneu de Grand Slamd in an, US Open, Simona Halep isi anuntase participarea in circuitul asiatic, care incepe cu turneul de la Tokyo, din categoria Premier. Totusi, aceasta a decis, in urma oboselii cumulate la Grand Slam-ul america renunte la turneul de la Tokyo.


inregistreaza-te - netbet


Simona Halep – Tokyo (19-25 octombrie)

Turneul din „Tara Soarelui Rasare” urmeaza sa se desfasoare in perioada 19-25 octombrie. Jucatoarea noastre era cotata cu sansa a treia in vederea obtinerii trofeului pe taramul nipon, dupa poloneza Agnieszka Radwanska si iberica Garbine Muguruza. Pozitia Simonei de pe tabloul principal va fi luata de daneza Caroline Wozniacki.

Simona Halep – Wuhan (25 septembrie – 1 octombrie)

In alta ordine de idei, jucatoarea antrenata de Darren Cahill, va participa la turneul de la Wuhan din China, ce se va desfasura in perioada 25 septembrie – 1 octombrie. Turneul din China este unul extrem de puternic, punand la bataie premii in valoare totala de 2,3 milioade de dolari. Daca nu apar retrageri surpriza in ultimul moment, Simona Halep va fi cotata cu sansa numaul 5 la turneul din categoria Premier 5, tinand cont de faptul ca cele mai bune jucatoare din circuit vor participa.

Simona Halep – Beijing (1-9 octombrie)

Imediat dupa turneul de la Wuhan, Simona Halep urmeaza sa se deplaseze la Beijing, unde, in perioada 1-9 octombrie se va disputa turneul din categoria Premier Mandatory. Acesta este dotat cu premii totale de 5,5 milioane de dolari, fiind cotat ca valoare imediat dupa turneele de Grand Slam. La fel ca si la Wuhan, Simona va intalni cele mai bune jucatoare din circuit si este extrem de posibil sa fie cotata cu sansa a 5-a. In sezonul precedent, Simona a fost nevoita sa abandoneze in primul tur din cauza unei accidentari – acest lucru poate avea un aspect pozitiv in acest an, tinand cont de faptul ca Halep nu va fi nevoita sa isi apare puncte si va putea astfel avansa in clasamentul WTA.


Citeste si:


Simona Halep – Turneul Campioanelor, Singapore (23-30 octombrie)

Cel mai asteptat turneu al finalului de an din tenis este Turneul Campioanelor (23-30 octombrie). Acesta se va desfasura, ca si in anul precedent, la Singapore. Simona se afla pe pozitia cu numarul 3 in „Road to Singapore”, dupa Angelique Kerber si Serena Williams, fiind astfel aproape sigur calificata. In editia din anul precedent, jucatoarea din Constanta a fost invinsa inca din grupe, insa, in urma cu doi ani, Simona a izbutit un turneu absolut fantastic, reusind sa o invinga pe Serena Williams in grupe cu scorul de 6-0, 6-2, insa, a pierdut finala in fata americancei.

Urmatorul Grand Slam: Australian Open (16-29 ianuarie 2017)

Urmatorul turneu de Grand Slam, Australian Open, se va desfasura in luna ianuarie. Dupa parcursul excelent pe care l-a avut Simona Halep in ultimele luni, aceasta este cotata cu a patra sansa la obtinerea ravnitului trofeu. Daca jucatoarea noastra va reusi sa triumfe la Australian Open, acesta ar fi primul turneu de Grand Slam din palmaresul ei.

Cotele pentru castigarea Australian Open-ului

money


Sursa imagine: www.tennis.com


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu