TOP 5 cei mai valoroși fotbaliști români în acest moment!

TOP 5 cei mai valoroși fotbaliști

TOP 5 cei mai valoroși fotbaliști români. Parcă ne lipsește o știre în care să auzim că un fotbalist român a fost transferat la o echipă mare pentru o sumă importantă. Ne amintim că în 2003 fundașul Cristian Chivu a fost cumpărat de AS Roma de la Ajax pentru 18 milioane de euro. Tot în 2003, Adrian Mutu pleaca de la Parma la Chelsea pentru 19 milioane de euro, acesta fiind si cel mai scump transfer al unui fotbalist român.

Astăzi vorbim despre top 5 cei mai valoroși fotbaliști români din acest moment și pare doar o chestiune de timp până când câștigătorul acestui top va deveni cel mai scump transfer al unui fotbalist român.

Deschidem TOP 5 cei mai valoroși fotbaliști români cu Nicolae Stanciu care este cotat la 5 milioane de euro. În 2016 Steaua București îl vindea pentru 9.7 milioane de euro la Anderlecht. Campionatul Belgiei părea o rampa de lansare pentru fotbalistul care avea pe atunci 23 de ani. Din păcate nu a fost așa, iar Stanciu jucat la echipe ca Sparta Praga, Al-Ahli din Arabia Saudită, din nou în Cehia dar de această dată la Slavia Praga, apoi în China la Wuhan Three Towns, iar acum la 30 de ani, evoluează în Arabia Saudită la Damac.

Pe locul al 4-lea se află Răzvan Marin care este evaluat tot la 5 milioane de euro. În 2017 pe când avea doar 20 de ani, Viitorul îl vindea la Standard Liege. După doar doi ani, Ajax a plătit pentru el 12 milioane de euro. Apoi a ajuns în Serie A la Cagliari pentru care a jucat două sezoane. Acum evoluează pentru Empoli. Are 27 de ani și încă ne poate surprinde cu un tranfer important.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Deschidem top 3 cu singurul fotbalist din acest clasament care evoluează în campionatul intern, Darius Olaru, fotbalist cotat la putin peste 5 milioane de euro. Cumpărat în 2020 de la Gaz Metan, mijlocașul de la FCSB are doar 25 de ani și așteaptă să prindă transferul carierei.

Pe locul secund se află Daniel Boloca care este evaluat la 8 milioane de euro. El s-a născut în Italia, nu a jucat niciodată în Liga 1 și a făcut junioratul la Juventus. În vara anului 2020, mijlocașul central rămânea liber de contract și ajungea în Serie B la Frosinone. Pe atunci era evaluat la 200 de mii de euro. La 3 ani distanță, în vara anului 2023 Sassuolo plătea pentru el 10 milioane de euro. Are doar 24 de ani și rămâne de văzut ce naționala va alege fotbalistul cu dublă cetățenie.


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Cel mai valoros fotbalist român in acest moment este Radu Drăgușin cotat la 10 milioane de euro. În 2020, la doar 18 ani, a debutat cu Juventus în Serie A. Bătrâna Doamnă nu a crezut în el și l-a împrumutat la Sampdoria și Salernitana.  Apoi l-a vandut la Genoa. În decembrie 2022 era cotat la doar 3.5 milioane de euro. Acum este urmărit de echipele de top ale Europei. Se vorbește că Newcastle va face o ofertă de 40 de milioane în următoarea perioadă.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu