Adebayor, la un pas de a semna cu un gigant din Ligue 1: Vezi cine-l doreste pe togolez!

Liber de contract dupa despartirea de Crystal Palace, formatie pentru care a evoluat in primele 6 luni ale anului, Emanuel Adebayor este foarte aproape de a semna cu un mare club al Frantei. Echipa care-l curteaza intens pe togolez este Olympique Lyon. 

Trupa antrenata de Genesio se confrunta cu mari probleme de efectiv, in special in compartimentul ofensiv. Golgeterul Lacazette, Fekir si Valbuena sunt accidentati, iar lyonezii au ramas in lot un singur varf de careu. Este vorba de Cornet, jucator in varsta de  19 ani.  Jean-Philippe Mateta a fost achizitionat de la Chateauroux, dar nu se pune problema ca varful cu 16 goluri in precedentul sezon de Ligue 2 sa fie titularizat imediat.

Desi la inceputul saptamanii transferul nu mai parea de actualitate, situatia a luat o alta turnura dupa ce tehnicianul Genesio a dezvaluit ca s-a intalnit deja cu Adebayor, ajuns la Lyon pentru definitivarea actelor. ”Am mult lucruri sa-l intreb, inclusiv despre experienta la Crystal Palace. Vreau sa stiu in ce forma este si de ce vrea sa evolueze pentru lyon”, a declarat Genesio, inaintea derby-ului cu Marseille de duminica.

Chiar daca afacerea se va perfecta in urmatoarele ore, Adebayor are sanse mici sa-si faca debutul la Lyon chiar in aceasta duminica, pe Velodrome. De altfel, va fi o deplasare extrem de grea pentru OL, atat prin prisma adversarului, dar mai ales a absentelor. Contra lui Marseille, pe langa nominalizatii Lacazette, Fekir si Valbuena, Gonalons nu-i va avea la dispozitie nici pe Jallet (accidentat), Mammana si capitanul Gonalons (suspendati). In acest condtii, cota de 2.75 propusa de NetBet variantei 1 solist pare extrem de tentanta, mai ales ca ai posibilitatea de a miza pe acest pariu absolut gratuit, din bonusul de 1500 ron pus la dispozitie de agentie. Click aici pentru a profita de oferta! 

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu