Borussia Dortmund vs Mainz, Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga, 19.12.2023

Borussia Dortmund vs Mainz

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 16 din Bundesliga. Confruntarea se va disputa marți de la ora 21.30, pe Signal Iduna Park din Dortmund.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Borussia Dortmund are o revanșă de luat în fața celor de la Mainz, după ce oaspeții i-au încurcat sezonul trecut în chiar ultima rundă, iar BVB a pierdut titlul. Gazdele vin după un rezultat de egalitate în Bundesliga, 1-1 în deplasarea de la Augsburg și nu prea mai au voie să facă pași greșiți. Distanța față de liderul Bayer Leverkusen este deja destul de mare.Borussia Dortmund s-a descurcat foarte bine în Liga Campionilor, unde a câștigat Grupa F, din care au mai făcut parte Milan, PSG și Newcastle.

De partea cealalta, Mainz face un sezon foarte slab, o singură victorie în cele 15 meciuri disputate în campionat. Oaspeții au acumulat doar nouă puncte  și au marcat 12 goluri, cea mai slabă ofensivă din Bundesliga. Nici în defensivă nu stau lucrurile prea bine pentru cei de la Mainz, 27 de goluri încasate. În deplasare, gruparea antrenată de Siewert Jan are cinci egaluri și trei înfrângeri în opt meciuri. Mainz a pierdut la limită meciul din weekend de pe teren propriu, 0-1 cu nou promovata Heidenheim.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe gazde

Borussia Dortmund se află într-o formă slabă în Bundesliga, în ultimele cinci runde înregistrând două înfrângeri, două remize și o victorie. Elevii lui Edin Terzic nu mai au voie să facă pași greșiți fiind deja la 13 lungimi distanță față de liderul Bayer Leverkusen. BVB are o revanșă de luat în fața celor de la Mainz, iar pronosticul meu pentru acest meci este Borussia Dortmund câștigă.

H2H & info

  • Cinci goluri a marcat Borussia Dortmund în ultimele cinci meciuri.
  • Un singur gol a marcat Mainz în ultimele cinci partide.
  • În ultima partidă directă oficială, cele două formații au terminat la egalitate, 2-2.

Echipe probabile

Borussia Dortmund : Kobel – Wolf, Süle, Schlotterbeck, Bensebaini – Sabitzer, Can (c) – Reus, Brandt, Bynoe-Gittens – Füllkrug
Mainz : Batz – Widmer, van den Berg, Kohr, Mwene – Gruda, Papela, Krauss, Richter – Ajorque, Burkardt.

Pariuri fotbal » Marți 21:30 Borussia Dortmund vs Mainz
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Borussia Dortmund câștigă – Cota 1.55 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu