Anderlecht vs Cercle Brugge, Ponturi Pariuri Fotbal Jupiler League, 27.12.2023

Anderlecht vs Cercle Brugge

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 20 din Jupiler League. Confruntarea se va disputa miercuri de la ora 21.45, pe Lotto Park din Bruxelles.

.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Anderlecht luptă pentru titlul de campioană a Belgiei, dar are în Royale Union un adversar redutabil. Gazdele sunt pe locul doi cu 39 de puncte. Însă, „alb-violeții” nu au reușit să se impună cu adversarele mai titrare. Meciul de la Gent s-a încheiat la egalitate (1-1). Apoi, Anderlecht a legat două victorii, 2-1, acasă, cu Molenbeek și 1-3 în deplasarea de la Westerlo. După ce a trecut de Standard Liege în optimile cupei (2-0), Anderlecht nu s-a mai putut impune și în meciul din campionat (2-2). Tot cu o remiză s-a încheiat și deplasarea de la Antwerp (1-1). Înaintea acestui meci gazdele s-a impus în fața lui Genk, tot la Bruxelles (2-1). Golul victoriei a fost marcat în minutele adiționale de Dreyer care a ajuns la 12 reușite în actualul sezon.

De partea cealalta, Cercle Brugge trage tare să prindă play offul. Oaspeții sunt pe locul șase cu 31 de puncte. Ultimele cinci runde au adus trei victorii în contul oaspeților. Primul succes a fost cel de pe teren propriu, 2-0 cu Eupen. Cercle a plecat fără punct din deplasarea la liderul Union Saint-Gilloise (2-1). A urmat o nouă înfrângere, 1-3 în meciul de acasă cu Antwerp. Cercle Brugge a reușit să mai obțină o victorie pe terenul lui Leuven. A venit un nou succes în ultima rundă, 3-0 acasă cu Kortrijk. De la oaspeți se remarcă Denkey care conduce topul celor mai buni marcatori din Belgia cu 15 reușite.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe gazde

Cele două echipe practică un fotbal ofensiv, împreună marcând 62 de goluri. Anderlecht este favorită și cred că va câștiga această înfruntare. În caz contrar s-ar îndepărta și mai mult de liderul Royale Union. Astfel, pronosticul meu pentru acest meci este 1x și peste 1.5 goluri.

H2H & info

  • Zece goluri a marcat Anderlecht în ultimele cinci meciuri.
  • Nouă goluri a marcat Cercle Brugge în ultimele cinci partide oficiale.
  • În ultima partidă directă oficială, Anderlecht a învins cu scorul de 3-0.

Echipe probabile

Anderlecht : Kasper Schmeichel, Louis Patris, Killian Sardella, Thomas Delaney, Ludwig Augustinsson, Mats Rits, Theo Leoni, Mario Stroeykens, Anders Dreyer, Yari Verschaeren, Kasper Dolberg.
Cercle Brugge : Warleson, Hugo Siquet, Jesper Daland, Boris Popovic, Jordan Semedo, Hannes van der Bruggen, Felix Lemarechal, Alan Minda, Kazeem Olaigbe, Thibo Somers, Gnantin Yann Gboho.

Pariuri fotbal » Miercuri 21:45 Anderlecht vs Cercle Brugge
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1x și peste 1.5 goluri – Cota 1.55 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu