Simona Halep isi incepe aventura de la Wuhan! Prima ei adversara este Irina-Camelia Begu!

Simona Halep (cap de serie numarul 4) va evolua saptamana urmatoare in cadrul turneului Premier de la Wuhan, China. Puternica intrecere din provincia Hubei pune la bataie premii in valoare de 2,288,250 de dolari si 900 de puncte WTA. Turneul este transmis in direct de canalele Digi Sport.


inregistreaza-te - unibet


Prima prezenta pe terenul de tenis a sportivei din Constanta dupa turneul de grand slam de la US Open va avea loc pe taram asiatic. Pozitia in clasament i-a permis Simonei sa aiba un prim tur liber, urmand ca in runda a doua sa o intalneasca pe Irina Begu, cea care a depasit-o la debut cu scorul de 4-6, 7-6(4), 6-2 pe Elizaveta Kulichkova din Rusia.

La editia de anul trecut, Simona a pornit ca favorita numarul 1, insa n-a confirmat asteptarile, fiind eliminata in turul al treilea de britanica Johanna Konta (3-6, 6-3, 5-7). Astfel, in cazul unei performante mai bune, romanca ar putea obtine puncte importante cu care sa se apropie de podiumul WTA.


Citeste si:

• WTA Seul: Prefatam turneul asiatic si analizam sansele romancelor!
• Echipa noastra iti prezina programul pe care-l va avea Simona Halep in finalul sezonului, alaturi de cotele pentru Australian Open!

Angelique Kerber, noul lider mondial, este cotata ca principala favorita, urmata de Garbine Muguruza si poloneza Agnieszka Radwanska. Serena Williams nu va participa.

Invingatoarea din partida Halep – Begu care se va disputa luni, 26 septembrie, in jurul orei 09:00, o va intalni in turul al treilea fie pe Roberta Vinci (15 WTA), fie pe Yaroslava Shvedova (41 WTA).


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu