Barcelona – Bayern, meciul zilei de miercuri în Liga Campionilor cu Bet Builder Boost

Barcelona – Bayern

Cel mai așteptat duel al zilei de miercuri, 23 octombrie, în Liga Campionilor, va fi cel dintre FC Barcelona și Bayern Munchen, două dintre pretendentele la marele trofeu. Pe Betano, meciul dintre Barcelona și Bayern se trăiește mai intens cu Bet Builder Boost.

Ce este Bet Builder Boost

Pentru a profita de opțiunea exclusivă de pariere Bet Builder Boost tot ce trebuie să faci este să construiești un pariu de tip Bet Builder la meciul FC Barcelona – Bayern Munchen, pariu care să conțină cel puțin trei selecții (fiecare având o cotă de minimum 1.50), iar cota totală să fie de peste 5.00. Astfel, vei deveni eligibil pentru un extra câștig maxim de 25% adăugat la potențialul câștig pe biletul creat cu Bet Builder. Pentru a profita de boost, odată devenit eligibil pentru acest extra câștig, trebuie activat butonul aflat în continuarea selecțiilor de pe bilet.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

FC Barcelona – Bayern Munchen (miercuri, 23 octombrie, ora 22:00)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.91)
Șansă dublă – X2 (cota 1.62)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.47)
Marcator – Harry Kane oricând (cota 2.00)

Pe cele patru selecții de mai sus, cu Bet Builder activat, am obținut cota 14.00 pentru meciul FC Barcelona – Bayern Munchen din Liga Campionilor, pe același bilet, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 700 de lei, la care se adaugă extra câștigul de 25% oferit de Betano prin opțiunea Bet Builder Boost. Cotele prezentate în acest material sunt cu titlu informativ și pot suferi modificări până la ora meciului, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație.

Barcelona – Bayern: Forma de moment

Un meci între liderul din La Liga și prima clasată din Bundesliga, două echipe care au scris istorie în fotbalul european, nu poate promite decât spectacol total.

Barcelona a obținut patru victorii în ultimele cinci meciuri. Formația blaugrana a pierdut două partide în actualul sezon, ambele în deplasare, 2-1 cu AS Monaco în singura deplasare de până acum din Liga Campionilor și 4-2 la Pamplona, cu Osasuna, în campionatul spaniol.

Neînvinsă în campionatul intern, unde are 17 puncte dintr-un total posibil de 21, Bayern a câștigat un singur meci din ultimele patru disputate în toate competițiile. În precedenta etapă de Liga Campionilor bavarezii au pierdut pe terenul lui Aston Villa, scor 1-0, după ce făcuseră scorul primei etape, 9-2 acasă cu Dinamo Zagreb.

Kane vs. Lewandowski la finalizare

Cu 13 goluri marcate, atacantul englez Harry Kane este cel mai bun marcator din lotul lui Bayern. Kane a reușit un hattrick în duelul de campionat cu Stuttgart (4-0) dinaintea plecării spre Barcelona.

Polonezul Robert Lewandowski este golgeterul Barcelonei din actualul sezon, cu 14 goluri marcate. Lewandowski a înscris cel puțin două goluri în ultimele trei meciuri disputate de Barcelona în toate competițiile.

Meciuri directe

Bayern Munchen a câștigat ultimele șase confruntări cu FC Barcelona, iar ultimele patru victorii obținute au fost fără ca echipa catalană să marcheze vreun gol.

Barcelona s-a impus ultima oară contra formației din Munchen pe 6 mai 2015, 3-0 pe teren propriu, de asemenea în Liga Campionilor.

În șase din ultimele șapte meciuri au fost marcate peste 2.5 goluri.

Ambele echipe au marcat doar în două din precedentele șapte dueluri directe.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga Campionilor, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu