Daum l-a ascultat pe Sabin Pirvan :) | „Tricolorii” schimba asezarea in Armenia!

In emisiunea „Un pont pe Zi” de marti, Sabin Pirvan sublinia faptul ca in jocul cu Armenia, unul pe care nationala noastra este obligata sa-l castige, de preferat ar fi ca Daum sa schimbe clasicul sistem de joc 4-2-3-1. Prezentatorul emisiunii opina ca un 4-1-4-1 ar fi mai nimerit la Erevan, contra unei nationale care, in cea mai partea a timpului, va prefera sa se apere. Exemplu edificator in aceasta directie: In primul joc al campaniei, pierdut cu 0-1 in Danemarca, Armenia a avut doar 27% posesie!

Se face!

Intr-o asezare 4-1-4-1, preciza Sabin, Echipa Nationala ar mentine la cote ridicate nivelul de siguranta in defensiva, dar in acelasi timp, ar castiga un plus pe faza de constructie, dar si la finalizare, acolo unde Romania a suferit cel mai mult in ultimii ani. Sabin ii arunca in lupta in linia mediana pe Chipciu, Popa si Stanciu, dar si pe Maxim, cu evolutii recente apreciate la Stuttgart. Din cate se pare, tehnicianul primei reprezentative a ascultat sfatul lui Sabin :).

3.00 are cota la Sportingbet scorul multiplu de 1-0, 2-0 sau 3-0 in favoarea „tricolorilor” – Pariaza aici pontul!

Evident, este o gluma, dar potrivit Gazetei Sporturilor, chiar 4-1-4-1 va fi asezarea tactica a Romania, in jocul de sambata seara. Mai mult, conform editiei de astazi a cotidianului, Christoph Daum a pregatit doua formule de joc, ambele cu un singur inchizator. Varianta probabila este una mai ofensiva, cu Popa, Maxim, Stanciu si Chipciu – cvartetul nominalizat de Sabin – la mijloc, in spatele lui Andone.  Solutia de rezerva il aduce in primul 11 pe Razvan Marin, care, la nevoie, ar cobora langa Hoban la inchidere, dar si pe Keseru, in atac sau rapidul Latovlevici, in stanga apararii.
 

Echipa probabila pentru meciul cu Armenia, conform Gazetei Sporturilor:
Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Toşca – Hoban – Ad. Popa, Maxim, Stanciu, Chipciu – Andone 

Solutia de rezerva:
Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Latovlevici – Hoban – Ad. Popa, R. Marin, Stanciu, Stancu – Keşeru

Echipa din meciul cu Muntenegru:
Pantilimon – Benzar, Moți, Grigore, Filip – Hoban, Săpunaru – Bicfalvi, Stancu, Stanciu – Andone

Cotele Sportingbet pentru meciul Romania – Armenia:

arm-ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu