Sa inceapa spectacolul din iarba!!!

centre-courtSezonul de zgura aproape s-a incheiat, mai sunt de disputat doar cateva turnee ATP insa nu foarte atractive, insa incepe oficial sezonul de iarba, probabil cel mai spectaculos dintre toate.

Avem deja doua turnee foarte interesante care vor avea startul in aceasta saptamana, primul este in Olanda la Hertogenbosch, iar al doilea este in Germania la Stuttgart.

Sunt anuntati jucatori de top la aceste doua competitii, iar spectacolul nu ar trebui sa lipseasca. Printre acesti jucatori de top se afla si Marius Copil la turneul din Olanda, dar si Florin Mergea in competitia de dublu de la Stuttgart. Favoritii principali la Stuttgart sunt Rafael Nadal, Marin Cilic, Feliciano Lopez si Gael Monfils, ceea ce ne dovedeste ca fanii tenisului, dar si pariorii vor avea „entertainment” in aceste zile.

Marius Copil – Jarko Nieminen

Sportivul nostru il are ca adversar in primul tur pe finlandezul Nieminen, jucator foarte experimentat ce obisnuieste sa le faca adversarilor viata grea pe teren. Se joaca pe iarba, aceasta suprafata fiind considerata cea mai rapida, iar asta ar trebui sa fie in favoarea lui Marius, jucator ce poseda un joc de servici-voleu, dar si unul dintre cele mai puternice servicii din circuit si chiar si din istoria tenisului. Scorul la intalnirile directe este 2-0 in favoarea finlandezului, ultima confruntare avand insa loc in 2012, de atunci cei doi jucatori suferind cateva „modificari”. Daca Nieminen nu trece prin cea mai buna forma a carierei, Marius poate demonstra in sezonul de iarba ca jocul sau a crescut foarte mult in ultimii ani si poate pune probleme oricarui jucator de top.

Pont: minim un set Marius Copil, cota 1.60

Ponturi de la ATP Stuttgart:

Dolgopolov – Kohlschreiber: Victorie Kohlschreiber, cota 1.40

Lopez/Nadal – Haas/Stepanek: Victorie Lopez/Nadal, cota 1.35

Ponturi de la ATP/WTA Hertogenbosch:

Ilhan – Muller: Victorie Muller, cota 1.35

Nara – Flipkens: Victorie Flipkens, cota 1.40

Draganja/Kontinen – Hewitt/Reid: Victorie Draganja/Kontinen, cota 1.45

Babos/Mladenovic – Bouchard/Tsurenko: Victorie Babos/Mladenovic

Ponturi de incercat:

Copil – Nieminen: Victorie Copil, cota 2.50

Muller – Ilhan: Victorie Muller cu 2-0 la seturi, cota 1.90

(Catalin Feraru)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu