Dupa un an 2016 dificil, Serena Williams isi pune in garda adversarele: „Voi intra in noul sezon precum un vartej!”

Anul 2016 a fost unul dintre cele mai dificile din cariera Serenei Williams. Problemele de sanatate si implicarea in scandalul de dopaj aparut la finele Jocurilor Olimpice de la Rio au fost doar cateva dintre obstacolele ce nu i-au permis sa devina jucatoarea cu cele mai multe titluri de Grand Slam castigate in era Open. Startul noului sezon o gaseste pe marea campioana americanca intr-o postura familiara: aceea de a-si confirma renumele de „Comeback Queen”.


Serena Williams stie foarte bine ce inseamna sa te confrunti cu grave complicatii medicale. In anul 2011 a suferit o interventie chirurgicala de urgenta din cauza unei embolii pulmonare, insa nefericitul episod n-a oprit-o pe tenismena sa revina in circuit, castigand de atunci alte noua titluri de Mare Slam.

3.20 este cota oferita de Unibet pentru un succes al Serenei Williams la Australian Open 2017!


Prezenta la doar opt turnee in sezonul recent incheiat, Serena a retrait intr-o mare masura evenimentele din urma cu 5 ani. De data aceasta a fost umarul drept cel din cauza caruia n-a putut evolua in mod constant. In putinele competitii la care a luat startul, durerile serioase i-au scazut eficienta la serviciu si au redus din forta forehandului, fiind invinsa atat in finala de la Australian Open (4-6, 6-3, 4-6 vs. Angelique Kerber), cat si in cea de la Roland Garros (5-7, 4-6 vs. Garbine Muguruza). Eliminarea inca din runda a treia de la Olimpiada si esecul suferit in semifinala disputata contra Karolinei Pliskova la US Open au intregit tabloul nereusitelor din 2016, doar succesul obtinut pe iarba de la Wimbledon indulcind putin situatia dificila prin care a trecut mezina familiei Williams.

2.50 este cota oferita de Unibet pentru ca Serena Williams sa-si apere in 2017 trofeul castigat la Wimbledon!


Ca lucrurile sa se complice si mai mult pentru Serena, sfarsitul intrecerilor olimpice din Brazilia a adus in discutie un imens scandal de dopaj. Informatiile aparute in presa internationala dupa ce un grup de hackeri ar fi penetrat serverele WADA (The World Anti-Doping Agency) vorbeau despre oxicodona, hidromorfona, prednison si metilprednisolona, substante la care fostul lider mondial a apelat intre anii 2010 si 2015. De asemenea, nici gimnasta Simone Biles n-a scapat de atacul retelei de spionaj cibernetic, aceasta fiind la randul ei acuzata de practici ilegale.

Scurgerile de date i-au facut pe multi iubitori ai tenisului sa puna sub semnul intrebarii problemele Serenei la umar, aparand scenariul conform caruia rarele sale prezente pe terenul de tenis in 2016 au fost rezultatul unui „silent ban” (suspendare neoficiala). Oricare ar fi situatia si indiferent de cum stau lucrurile in saptele cortinei, cert este ca actuala campioana de la Wimbledon va evolua in noul sezon inca de la inceput, prima ei participare fiind programata la Auckland, Australia (turneu ce va avea loc in intervalul 01 – 07 ianuarie).

Obiectivul principal al Serenei in 2017 este detronarea lui Margaret Court in topul jucatoarelor cu cele mai multe trofee de Grand Slam obtinute in proba de simplu. Australianca detine in prezent 24 de titluri majore, cu doua mai multe decat sportiva din Michigan. Steffi Graf, cea care imparte in prezent pozitia secunda cu Serena in clasamentul all-time al succeselor intr-o competitie de prim rang, a declarat pentru publicatia tennisworldusa.org ca Williams este mult prea puternica pentru a fi subestimata, in ciuda unui an 2016 complicat.

Recenta postare pe care sora lui Venus a facut-o pe o retea de socializare pare sa arate ca se simte bine atat din punct de vedere fizic, cat si phisic, fiind pregatita sa intre in 2017 „precum un vartej”.

Serena Williams este favorita celor de la Unibet se incheie anul 2017 pe prima pozitie in clasamentul WTA la o cota de 2.80!


serenawilliamstwirl


Serena Williams nu este singurul nume mare care revine in anul urmator dupa o pauza indelungata. Tribunalul Sportiv de la Laussane a decis reducerea suspendarii Mariei Sharapova (de la 24 de luni, la 15), in timp ce Roger Federer pare ca si-a rezolvat problemele la genunchi, fiind asteptat pe terenul de tenis la inceputul lunii ianuriarie in cadrul Cupei Hopman.

Primul turneu de Grad Slam din 2017 va avea debuta la Melbourne incepand cu 16 ianuarie. Serena Williams este principala favorita a bookmakerilor, urmata de campioana en-titre Angelique Kerber si de regina de la Roland Garros, Garbine Muguruza. Simona Halep porneste cu sansa a patra la o cota de 10.00.


 Deschide-ti acum un cont la Unibet si ai gratuit un pariu pana la 250 RON!

serenawilliams


Sursa photo: http://naturallymoi.com

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu