Premiile Globul de Aur 2017: Viola Davis si Michelle Williams, principalele favorite pentru distinctia de “cea mai buna actrita dintr-un film in rol secundar”!

Pe langa multitudinea de evenimente din lumea sportului, fiecare dintre noi isi indreapta atentia si catre alte evenimente, cum ar fi cele din lumea filmului – in speta, Premiile Globul de Aur. Pana la decernarea premiilor din 2017 nu ne-a mai ramas decat extrem de putin timp, iar noi deja am inceput sa ne uitam catre principalii favoriti!


Astazi ne orientam catre Premiile Globul de Aur 2017 pentru cea mai buna actrita dintr-un film in rol secundar. Pana pe 8 ianuarie, fiecare dintre noi poate miza pe actrita sa preferata la Unibet, ce ne ofera o lista cu 5 nume de actrite in rol secundar, cotate drept principale favorite.

Prima dintre ele este Viola Davis, pentru prestatia fin filmul „Fences”, careia ii este atribuita o cota de 1.40, Unibet, pentru castigarea premiilor. Principalele contra-candidate ale acesteia sunt Michelle Williams (pentru prestatia din filmul “Manchester by the Sea”) – cota 2.80, Unibet si Naomi Harris (pentru prestatia din filmul Moonlight) – cota 13.00, Unibet.

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu “dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

Premiile Globul de Aur 2017 – Alte cote pentru “cea mai buna actritita dintr-un rol secundar de film”

alte-cote


Sursa imaginii: www.ew.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu