WTA 2017: Facem profit cu clasarile romancelor la finalul noului sezon!

Romancele din circuitul WTA se pregatesc pentru 2017, iar noi va prezentam cotele pentru clasarile acestora la finalul sezonului. 


Simona Halep, a 3-a sansa la pozitia de lider

Favorita noastra nu a avut un 2016 impresionant, fata de anii precedenti. Aceasta a cucerit 3 titluri, Bucuresti, Madrid si Montreal si a ajuns pana in semifinalele turneului de la Wimbledon. La Turneul Campioanelor, Simo a cedat in faza grupelor in duelul care ar fi calificat-o in semifinalele competitiei, in fata celei care avea sa devina campioana acelei editii, Dominika Cibulkova.

Pentru pozitia de lider in 2017, Halep se va lupta cu primele doua clasate din acest momente, Angelique Kerber si Serena Williams. Sportiva din Statele Unite are prima sansa la ocuparea „fotoliului de lider” in sezonul urmator, fiind urmata de actualul lider al clasamentului WTA, Angelique Kerber.

untitled


Monica Niculescu poate sa le devanseze pe Bouchard si Puig

In aceste momente, Monica ocupa pozitia 38 WTA. Eugenie Bouchard (locul 46), Monica Puig (locul 32), dar si Timea Babos (locul 28), se lupta cu jucatoarea noastra pentru cea mai buna clasare la finalul lui 2017. Niculescu este cotata cu ultima sansa la ocuparea unei pozitii fruntase intr-un clasament al celor 4 jucatoare, in timp ce medaliata cu aur de la Rio primeste sansa a doua. Bouchard este considerata ca principala favorita, insa canadianca nu a avut un 2016 deloc impresionant.

untitled


Sorana Cirstea spera la un 2017 mult mai „bogat”

In duelul pentru cea mai buna clasare din sezonul urmator, Sorana le are ca adversare pe Anett Kontaveit (locul 112), Alison Van Uytvanck (locul 121) si Naomi Broady (locul 91). Sportiva noastra ocupa in aceste momente pozitia 79 WTA, dupa un sezon pe care l-a inceput de pe locul 242 WTA. Sorana are mari sanse sa termine in fata adversarelor sale, avand in vedere faptul ca Broady este o jucatoare care are rezultate notabile doar in sezonul de iarba si in proba de dublu, iar Van Uytvanck si Kontaveit nu obtin nici ele rezultate prea bune in turneele importante.

untitled

Sursa foto: www.news.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu