Mizam pe handbal! Gasesti aici cele mai interesante 4 pronosticuri ale zilei de vineri!

Abia ne-am dezmeticit dupa sarbatorile de iarna si dupa trecerea in noul an calendaristic, iar cele mai importante campionate ale Europei cand nu au inceput. De aceea, ne indreptam atentia catre celelalte sporturi din care putem extrage pronosticuri care mai de care mai interesante. Printre acestea, un loc intr-un clasament al sporturilor preferate de catre noi este rezervat pentru handbal.


Inainte de a incepe scurtul nostru periplu prin cele mai interesante dueluri ale zilei din handbal, trebuie sa va reamintim faptul ca ar fi ideal sa nu jucati mai mult de 2-3 evenimente pe bilet, deoarece fiecare eveniment adaugat in plus va aduce o sansa mai mica in vederea obtinerii unui castig. Echipa noastra va incurajeaza sa jucati cat mai putine evenimente, deoarece astfel sansele de castig vor creste vertiginos.

Handbal – Vineri, 6 ianuarie
Danemarca – Primo Tours Ligaen

20:30: Arhus – Holsenbro, sansa dubla 1X, cota 1.46 – Unibet – Pariaza pontul acum!


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!


Meciuri amicale intre echipe nationale

16:15: Suedia – Norvegia, sansa dubla 1X, cota 1.35 – Unibet – Pariaza pontul acum!
19:30: Elvetia – Slovacia, 1 solist, cota 1.42 – Unibet – Pariaza pontul acum!

Suedia – SHE Women

16:00: Vasteras – Heid, peste 53,5 goluri, cota 1.90 – Unibet – Pariaza pontul acum!

In final, redactia noastra doreste sa ureze mult succes tuturor celor ce vor miza pe pronosticurile noastre din handbal si va invita sa rasfoiti si restul site-ului pentru a gasi cele mai bune pronosticuri din principalele sporturi ale lumii si nu numai!


Sursa imaginii: www.carmencitta.me


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu