Specialisti in Franta | 10 dintre cele 13 propuneri ale redactiei noastre pentru meciurile din Cupa Frantei au fost „verzi”!

Redactia noastra specializata in fotbalul francez v-a obisnuit in ultimele luni cu un procentaj extrem de ridicat al ponturilor castigatoare din Ligue 1. Weekendul trecut am dovedit ca se poate face profit consistent si in Cupa Frantei, 10 din cele 13 propuneri fiind corecte!


Partidele de cupa sunt de multe ori o sperietoare pentru pariori. Numeroase echipe mari prefera sa-si menajeze jucatorii importanti sau pur si simplu sa aiba o atitudine indiferenta. Cu toate acestea, pariuri1X2.ro nu a intampinat probleme in a descifra strategiile cluburilor angrenate la finele saptamanii trecute in turul al treilea al intrecerii amintite.


Nice a pierdut in fata ultimei clasate din Ligue 1, dar noi am castigat!

Campioana de toamna a intalnit duminica „lanterna rosie” Lorient intr-o partida care se anunta a fi accesibila gruparii situate pe Coasta de Azur. Ttotusi, atitudinea pe care formatia pregatita de Lucien Favrene a avut-o in Europa League si in Cupa Ligii Frantei ne-a facut sa fim precauti, luand alte variante in considerare. Lorient s-a impus cu scorul de 2-1, confirmand faptul ca Nice are ca principal obiectiv accederea in Liga Campionilor si ramanerea in lupta pentru suprematia din Ligue 1.


Duelul tare dintre Toulouse si Marseille ne-a marit conturile!

Toulouse pornea pe hartie cu prima sansa in fata trupei antrenate de Rudi Garcia. Evolutiile foarte bune ale gazdelor pe „Stadium Municipal” in turul campionatului, intre care se evidentiaza victoriile extraordinare inregistrate in fata unor trupe precum PSG (2-0) sau AS Monaco (3-1), i-au determinat pe bookmakeri sa vada formatia din departamentul Haute-Garonne ca fiind favorita. Insa noi n-am muscat momeala, bazandu-ne pe faptul ca OM este o echipa in plina ascensiune dupa rezolvarea problemelor de la nivelul conducerii, iar Rudi este un tehnician foarte bun. Inca o data, analizele noastre s-au dovedit a fi corecte!


BILANTUL DIN WEEKEND AL PONTURILOR CASTIGATOARE DIN CUPA FRANTEI!

Toulouse – Marseille H2 +0,5, cota 1.48 (rezultat final 1-1 in timpul regulament)

Toulouse – Marseille, Marseille va avansa in runda urmatoare, cota 1.95 (rezultat final 1-2 dupa extratime)

Lorient – Nice peste 1,75 goluri, cota 1.40 (rezultat final 2-1)

Lorient – Nice GG, cota 1.80 (rezultat final 2-1)

Lille – Excelsior peste 3,5 goluri, cota 1.47 (rezultat final 4-1)

Strasbourg – Epinal H2  +1,5, cota 1.52 (rezultat final 2-2 in timpul regulamentar)

Guingamp – Le Havre peste 1,5 goluri, cota 1.42 (rezultat final 2-1)

Blois – Nantes peste 2,5 goluri, cota 1.45 (rezultat final 1-2)

PSG – Bastia H1 -1,5, cota 1.61 (rezultat final 7-0)

Lyon – Montpellier peste 2,25 goluri, cota 1.54 (rezultat final 5-0)


Lyon – Montpellier GG, cota 1.80 (rezultat final 5-0)

Bergerac Foot – Toulouse Rodeo peste 2,5 goluri, cota 2.10 (rezultat final 1-1 la finalul timpului regulamentar, 3-2 dupa prelungiri)

Louhans-Cuiseaux – Dijon peste 2,5 goluri, cota 1.50 (rezultat final 0-2)


Pariaza si tu pe fotbalul din Franta! Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc de 250 ron >> BONUS: Transmisiuni Live si Cote de Top


Sursa photo: http://bucurestifm.ro/

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu