Everton da lovitura pe piata transferurilor si cumpara un jucator important de la United! Cine este mijlocasul cu care Koeman vrea sa atace locurile de Europa

Aflata actualmente la 11 lungimi distanta fata de ultimul loc din Premier League care duce in Europa, departe de plutonul de sase “colosi” din top, Everton a realizat astazi o mutare extrem de importanta pe piata transferurilor. La insistentele managerului Ronald Koeman, “caramelele” l-au achizitionat pe mijlocasul lui Manchester United, Morgan Schneiderlin, in schimbul sumei de 27,7 milioane de euro.


Nicio sansa la “diavoli”

Aflat la gruparea din Manchester din vara anului 2015, atunci cand “diavolii” l-au transferat de la Southampton in schimbul sumei de 35 milioane de euro, mijlocasul in varsta de 27 de ani a cazut complet in dizgratiile managerului Jose Mourinho. De la venirea portughezului pe banca lui United, Schneiderlin a prins doar trei meciuri in tricoul “diavolilor” in Premier League, insa de fiecare data pe final de partida. Adunate, Morgan a contabilizat doar 14 minute pentru gruparea de pe “Old Trafford” in campionat!

Ca o comparatie, francezul a fost folosit de 29 de ori in sezonul trecut de Premier League, iar convocarile sale la nationala “cocosului galic” au devenit deja o obisnuinta.

28 de milioane de euro este cota de piata a lui Morgan Schneiderlin, conform transfermarkt.com


Citeste si:

Isi vrea inapoi elevul

Ronald Koeman a venit la Everton din vara anului trecut, dupa ce a incheiat o aventura de doi ani pe banca lui Southampton. Cu toate acestea, managerul batav l-a avut sub comanda sa pe Morgan Schneiderlin pentru un sezon, iar francezul nu l-a dezamagit in niciun moment. In sezonul 2014-2015, Morgan a evoluat in 26 de partide pentru Southampton in Premier League, reusind sa marcheze patru goluri in tot acest interval.

Intr-o declaratie recenta pentru presa engleza, Mourinho a declarat ca este “suparat si fericit in acelasi timp” in legatura cu transferul lui Schneiderlin la Everton. Astfel, managerul portughez s-a aratat bucuros in ceea ce priveste libertatea jucatorului sau de a evolua ca titular in mod constant la o echipa buna, dar dezamagit totodata de plecarea acestuia, lucru greu de crezut insa. La urma urmei, ultimul meci in care francezul a evoluat in tricoul lui United a avut loc in urma cu aproape doua luni de zile, intr-un Manchester United – Arsenal, incheiat cu scorul de 1-1.

17.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Manchester United sa cucereasca titlul in Premier League la finalul acestui sezon. Everton, in schimb, are o cota astronomica: 1000.00!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu