Cupa Africii: Nefavoritele pot aduce castiguri consistente!

Editia din acest an a Cupei Africii pe Natiuni se va desfasura pe pamant gabonez in intervalul 14 ianuarie – 17 februarie. Redactia noastra deja v-a oferit aici cele mai importante informatii legate de structura grupelor si principalele favorite la castigarea titlului. In articolul de fata ne vom indrepta atentia catre cateva dintre echipele ce pornesc fara sanse in opinia bookmakerilor, dar care pot produce marea surpriza.


andreayewGhana a disputat finala editiei precedente a Cupei Africii, insa casele de pariuri par sa nu aiba foarte mare incredere in Andre Ayew si compania, Netbet oferindu-le o cota uriasa de 9.50 pentru castigarea trofeului suprem. Motivul pare sa fie forma mai putin buna prin care trec elevii lui Avram Grant, contabilizand doar trei remize si doua infrangeri in ultimele cinci meciuri. Totusi, asa cum am vazut anul trecut, forta ghanezilor nu este de neglijat!


salahFaraonii au castigat de 7 ori Cupa Africii, situandu-se pe primul loc in clasamentul echipelor africane cu cele mai multe titluri majore. Daca ne gandim la faptul ca in componenta lotului pentru editia din acest an intra jucatori precum Mohamed Salah, Mohamed Elneny sau Ahmed Elmohamady, atunci n-ar trebui sa ne mire daca Egiptul va face o figura frumoasa. Cota propusa de Netbet pentru ca formatia lui Hector Cuper sa se impuna pe 5 februarie este de 9.50.


sakoMali formeaza o trupa ce pare mult subevaluata. Semifinalista in doua din ultimele trei editii ale Cupei Africii, echipa lui Bakary Sako (Crystal Palace) si Adama Traore (AS Monaco) se afla in mare forma, bifand cinci victorii si o singura remiza in campania de calificari. Astfel, trebuie serios luata in calcul cota de 23.00 pe care Netbet o propune pentru castigarea competitiei. 

 

 


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

Surse photo:

http://www.espnfc.com

https://alchetron.com

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu