Liga 1 » Intra sa vezi tot ceea ce trebuie sa stii despre finalul sezonului, alaturi de programul ultimelor 5 etape!

In aceasta pauza competitionala din perioada iernii formatiile din Liga 1 au fost extrem de active pe piata transferurilor. Principalele echipe ale campionatului romanesc au operat mutari care mai de care mai interesante si isi anunta candidatura pentru ocuparea unei pozitii cat mai bune la finele campionatului.


Ne-a mai ramas extrem de putin timp pana cand prima divizie din campionatul romanesc va incepe. Lupta pentru ocuparea unei pozitii de play-off este mai acerba ca oricand, existant nu mai putin de 5 echipe diferentiate de doar 5 puncte.

Ocupanta ultimei pozitii ce asigura calificarea in play-off, CFR Cluj, se afla la doar o singura lungime in fata foramtiei antrenate de catre Marius Sumudica, Astra Giurgiu, ce forteaza incheierea sezonului regulat in „top 6”. De asemenea, moldovenii de la FC Botosani si CSM Politehnica Iasi, cu 25 de puncte cumulate – la fel ca FC Volutnari, pot inca spera.

Clasamentul din Liga 1 dupa primele 21 de etape

alte cote

Etapa cu numarul 22 din Liga 1

alte cote

Etapa cu numarul 23 din Liga 1
alte cote

Etapele cu numarul 22 si 23 din Liga 1 pot fi decisive in ceea ce priveste lupta pentru ocuparea unei pozitii de play-off. In cazul in care CFR Cluj nu se va impiedica in cele doua partide mai mult decat dificile impotriva Stelei Bucuresti si a Gazului Metan din Medias ardelenii vor pune o presiune deosebita pe urmaritoarea principala, Astra Giurgiu, dar si pe CSM Poli Iasi, FC Botosani si FC Voluntari.

Programul etapelor cu numarul 24, 25 si 26 din Liga 1

alte cote    alte cote

alte cote

Uitandu-ne peste programul echipelor fruntase din ultimele etape ramase de disputat pana la play-off nu avem cum sa nu prevestim un final extrem de aprig in Liga 1. De aceea, ne putem orietena carte o variatna de pariere extrem de interesanta pe care o putem regasi la Unibet. Bookmakerul ne ofera posibilitate de a paria pe pozitia finala a echipelor la finele campionatului (inclusiv play-off) – in alte cuvintele, putem miza pe „duelul” dintre doua echipe. De exemplu, primul duel oferit de catre Unibet este cel dintre Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti, pariul nostru urmand sa fie castigator daca echipa aleasa de noi va incheia in fata adversarei in clasamentul de la finele play-off-ului.

Echipa noastra te invita sa incerci acest tip de pariu, deoarece ne poate aduce castiguri importante, mai ales daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil, deoarece pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

Duel echipe Liga 1
alte cote

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu