Calificări EURO 2024: Câștigă PARIURI GRATUITE de 25 RON zilnic în perioada 23-25 martie!

Winmasters vine cu o ofertă de neratat pentru primele trei zile cu meciuri din calificările pentru EURO 2024. Pariază minim 50 RON și primești un PARIU GRATUIT de 25 RON în fiecare zi din perioada 23-25 martie 2023.

Cum pot câștiga PARIURI GRATUITE de până la 75 RON?
 1. CLICK AICI și accesează contul tău Winmasters. Dacă nu ai cont, deschide-ți unul acum utilizând acest link special și ai BONUS până la 800 RON la primele 4 depuneri!
 2. Plasează un pariu Combo pre-meci cu bani reali pe 5 meciuri din calificările la Euro 2024 din 23 martie 2023, 24 martie sau 25 martie.
 3. Cota minimă per selecție este 1.65, iar miza minimă este 50 RON.
 4. Utilizatorii care plasează un pariu în condițiile menționate primesc un pariu gratuit în valoare de 25 RON după stabilirea pariului inițial indiferent de rezultatul acestuia.
 5. Fiecare utilizator poate primi un singur PARIU GRATUIT de 25 RON zilnic în perioada 23-25 martie. În total, fiecare utlizator poate primi PARIURI GRATUITE în valoare de 75 RON.

JOACĂ ACUM!

Ce trebuie să mai știu:

 • Pariurile plasate pe cote cu Marjă 0%, pariurile sistem, cash-out și pariurile de tip handicap nu participă la această promoție.
 • Se aplică, de asemenea, termenii și condițiile standard (Reguli generale pentru bonusuri) winmasters.

Termenele și condițiile pariului gratuit

 • Pariul gratuit este disponibil pentru pariere PRE-MECI și LIVE, va fi acordat după stabilirea pariului inițial și va fi disponibil timp de 3 zile din momentul creditării în cont.
 • Cotă minimă pentru utilizarea pariului gratuit: 1.01 pentru pariu simplu și 1.01 per selecție pentru pariu multiplu.
 • Suma pariului gratuit trebuie folosită integral pentru un singur pariu. In cazul in care nu este plasată intreaga miză pe un singur pariu, suma ramasă va fi anulată – Ex. Daca dintr-un pariu de 40 RON se plasează doar 20 RON, restul de 20 RON vor fi anulați.
 • Dacă pariul plasat folosind pariul gratuit este câștigător, utilizatorul va primi câștigurile nete (câștig total – miză) în balanța de bani reali.
 • Câștigul maxim din pariul gratuit este de maxim 5 ori miza pariului. Orice sumă care depășește această valoare va fi anulată.

JOACĂ ACUM!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu