Sportingbet îți oferă 500 RON BONUS, bani gratis de pariuri!

Sportingbet

Castiga bani gratis de pariuri! Acum ai acces la unul dintre cele mai atractive bonusuri de bun venit din Romania. Agentia Sportingbet iti ofera un BONUS de 500 RON!

Ce trebuie să faci?

  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link și apoi dă click pe butonul „Înregistrează-te” (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Depune minim 20 lei în maxim 7 zile de la înregistrare și Sportingbet îți oferă bonusul astfel:
  • Primul depozit: Bonus 50% din suma depusă până la maxim 200 lei
  • Al doilea depozit: Bonus 50% din suma depusă până la maxim 200 lei
  • Al treilea depozit: Bonus 100% din suma depusă până la maxim 100 lei

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

https://pariuri1x2.ro/go/sportingbet.html

Sportingbet

D. 2163/28.08.2015

Ia-ți bonusul de bun venit la sport de 500 lei, unul din cele mai mari de pe piață

Ce trebuie să mai știu?

Depozitele făcute prin Moneybookers, Neteller sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru acest bonus

Întreaga sumă formată din suma depusă + bonusul creditat trebuie să fie pariată de cel puțin 10 ori la cote de minim 2.00 înainte ca suma și eventualele câștiguri să poată fi retrase din cont. Orice bonus care nu a fost folosit în maxim 30 de zile va fi înlăturat din contul jucătorului. Dacă condițiile de pariere nu sunt îndeplinite în întregime în această perioadă , bonusul va fi înlăturat din contul jucătorului.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu