Cristi prefateaza etapa de sarituri cu schiurile de la Ruka

sarituri cu schiurileIn acest sfârşit de săptămână mergem in Finlanda , unde , timp de 3 zile vom fi la Kuusamo pe trambulina Ruka. Cateva date:

-dimensiune :142 metri

– punct de construcţie: 120 metri

-record :147 metri ( Gregor Schlierenzauer – 2007 )

Program:

– joi, 27 noiembrie: calificări, ora 18.00 (Eurosport).

– vineri, 28 noiembrie: etapă individuală, ora 18.00 (Eurosport).

– sâmbătă, 29 noiembrie, etapă individuală, ora 17.00 (Eurosport HD).

Vestea buna e ca in etapa de la finele acestei saptamani, revine in competiţie unul din marii săritori cu schiurile ai tuturor timpurilor revine !Este vorba de Janne Ahonen . Acesta a fost nominalizat in grupa nationala alaturi de Harri Olli, Olli Muotka, Sebastian Klinga, Antii Aalto si Ville Larinto! Fanii aşteaptă o evoluţie dezinvoltă a lui Ahonen, in stilul cu care ne obişnuise atunci când era in vârf de forma si cariera.

Absente

Din nefericire avem şi câteva absenţe . In primul rând Kamil Stoch . Polonezul de 27 de ani a suferit o accidentare vineri la Klingenthal,iar în acest weekend nu va forţa . Mai lipeşte şi tânărul norvegian Phillipe Sjoeen care,după căzătura pe care a suferit-o, îşi mai amână puţin debutul . Antrenorul norvegian a ales urmatorii saritori pentru etapele de la Kuusamo: Anders Bardal, Anders Fannemel, Tom Hilde, Anders Jacobsen, Rune Velta si Joachim Hauer.

După victoria surprinzătoare din prima etapă , Roman Koudelka este cotat de casele de pariuri mare favorit la câştigarea etapelor din Finlanda . Acesta are o cotă de 2.75 . Alte cote :

untitled

 

 

 

Cristi Soare

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu