Simona Halep va participa la Tokyo incepand cu 19 septembrie!

Dupa cum bine stiti, Simona Halep a fost eliminata in cursul diminetii de joi de catre Serena Williams, in sferturile de finala ale turneului de la US Open. Totusi, jucatoarea noastra nu se va odihni decat aproximativ zece zile dupa aceasta infrangere!


inregistreaza-te - unibet


Urmatorul turneu: Tokyo

Jucatoarea din Constanta s-a inscris la turneul de la Tokyo, din Japonia. Acesta va debuta pe data de 19 septembrie, la putin timp dupa ce se va incheia US Open. Faptul ca Simona Halep va participa la acest turneu nu ne duce cu gandul decat la dorinta extrem de mare a acesteia de a urca din nou in clasamentul WTA, unde, in acest moment, se afla pe pozitia cu numarul 5.

Premiile turneului si principalele contra-candidate

Chiar daca turneul nu este unul extrem de bine cotat, avand premii totale in valoare de doar 885.500$, Simona Halep va fi cotata cu a treia sansa in vederea obtinerii victoriei finale in Japonia. Alaturi de ea, cele mai bune jucatoare conform clasamentului WTA ce vor lua parte la acest turneu sunt iberica Garbine Muguruza si poloneza Agnieszka Radwanska. Simona, Garbine si Agnieszka sunt cotate cu primele 3 sanse la victoria finala in turneu, deoarece atat Serena Wiliams, cat si Angelique Kerber (ocupantele primelor doua locuri in ierarhia mondiala) nu vor participa.


Citeste si:


Simona Halep va avea doar de castigat in ierarhia mondiala

De asemenea, inainte de a incheia, trebuie sa mentionam faptul ca Simona Halep nu va avea decat de castigat in urma turneului de la Tokyo. Tinand cont de faptul ca aceasta nu a participat in 2015, jucatoarea noastra nu va fi nevoita sa apere puncte si astfel, indiferent de felul in care se va descurca la turneu, aceasta va avea mai multe puncte in clasamentul mondial.

In incheiere, redactia noastra ii ureaza mult succes Simonei in drumul catre titlul de la Tokyo, turneu ce va avea startul pe data de 19 a lunii septembrie.


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu