Hummels, curtat insistent de Arsenal si Manchester United!

HummelsHummels este asaltat de oferte! Fundaşul a fost la un pas sa o paraseasca pe Borussia Dortmund si in vara aceastui an, insa accidentarile sau sumele considerate prea mici oferite in schimbul sau, au amanat plecarea.

In acest moment insa, Borussia se afla intr-un moment extrem de delicat. Viitorul lui Jurgen Klopp la timona formatiei este incert, cel mai probabil, tehncianul galben-negrior din ultimii 6 ani, urmand a pleca in aceasta iarna. De asemenea, ratarea completa a stagiunii interne, i-ar putea determina pe conducatorii Borussiei sa apeleze la o schimbare a „cadrelor”.

35 de milioane +

Hummels este in atentia mai mult cluburi de top. Arsenal, Manchester United, chiar si Barcelona, sunt pregatite sa satisfaca pretentiile financiare are clubului din Dortmund. Acestea sunt insa foarte mari.
Conform transfermarkt, Mats Hummels valoreaza acum 35 de milioane de euro. Toate cele 3 formatii sunt mai mult decat capabile sa achite aceasta suma, asa ca fundasul va fi lasat sa plece la echipa ce va plusa cel mai mult.

In insula?

Arsenal pare cea mai insistenta. Totusi, puterea financiara a „tunarilor” nu se ridica la nivelul celorlalte doua echipe interesate de Hummels.  O alta problema o reprezinta si lipsa de performante a gruparii din Londra. Iar un jucator ca Hummels asta cauta.

Manchester United a redevenit,  sub comanda lui Van Gaal, una dintre fortele primei ligi engleze. Batavul nu se multumeste insa cu atat. Pentru a ataca titlul, Van Gaal le-a cerut conducatorilor o serie de intariri urgente. Hummels este pe lista scurta.

Si Barcelona este pe fir. In momentul de fata, catalanii nu au foarte multe solutii pentru postul de fundas central.

In varsta de 26 de ani, Mats Hummels a adunat 206 meciuri in cele 6 stagiuni petrecuta la Dortmund. Din 2010, a devenit titular in nationala Germaniei, la care a fost convocat de 38 de ori.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu