Pariuri1x2.ro iti prezinta cele mai tari meciuri ale saptamanii

Pariuri1x2.roPariuri1x2.ro te pune in tema! Nu mai este mult pana la Craciun, iar cateva dintre cele mai importante intreceri europene, se grabesc sa-si programeze noi etape sau faze eliminatorii.

Runda intermediara in Bundesliga
Asa se intampla de exemplu in Bundesliga. Prima liga a Germaniei ne propune la mijlocul acestei saptamani, partidele etapei a 16-a. Avem multe dueluri tari in penultima runda a turului, aici evidentiindu-se in primul rand Dortmund – Wolsburg.

Galben-negrii lui Klopp au o stagiune interna mizerabila, insa nu sunt in niciun caz dispusi sa predea armele. Diferenta fata de primele 4 locuri, cele de UCL, este de 10 puncte, iar Dortmund va face tot ca-i sta in putinta pentru a reveni acolo unde-i este locul. De partea cealalta, Wolsburg lupta sa-si apere actuala clasare pe pozitia secunda.
In aceeasi etapa a 16-a se mai joaca Hoffenheim – Leverkusen. Gazdele sunt pe locul 7, iar Bayer pe 3, insa diferenta ce le separa este doar de un punct!

bund inter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cupa Ligii
In Anglia se joaca sferturile de finala ale Cupei Ligii. Derby-ul fazei este programat la Londra, pe White Hart Lane si le aduce fata in fata pe Tottenham si Newcastle. In meciul de campionat disputat tot in fieful lui Spurs, la finele lunii octombrie, Newcastle s-a impus cu 2-1!
Partidele fazei se joaca intr-o singura mansa. La remiza, castigatoare se stabileste dupa reprizele suplimentare si penalty-uri, daca situatia o cere.

CLigii

 

 

 

 

 

 

In Spania, avem deja doua calificate in optimile Cupei Regelui. Este vorba de Real Mdarid si Sevilla. Restul de 14 formatii le vom afla dupa mansele retur ale 16-imilor, programate de marti pana joi.

sp cr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intalniri interesante si in optimile de finala ale Cupei Ligii Frantei. PSG joaca la Ajaccio, St.Etienne merge la Lorient, iar Lille lupta, pe teren propriu, cu Bordeaux. Derby rundei este Lyon – Monaco. Gazdele lupta chiar pentru titlu, dar monesgascii, dupa un start negativ de sezon, tintesc castigarea altor intreceri interne. Cupa Ligii este pe lista.

fr cl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu putem trece cu vederea derby-ul PSV Eindhoven – Feyenoord. Restanta din etapa a 14-a din Eredivisie, se va disputa miercuri, de la ora 21:15. La pariuri, PSV este favorita.

ere

 

 

 

Pariuri1x2.ro

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu