2000 lei buget bilete weekend! Bonus: 28 ponturi + 150 lei Freebet! 🍀 Faci Pariu #387
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

2000 lei buget bilete weekend! Bonus: 28 ponturi + 150 lei Freebet! 🍀 Faci Pariu #387

Faci Pariu #387

Două zile de pronosticuri în episodul Faci Pariu #387. Analizăm oferta de sâmbătă și duminică, un weekend din care scoatem peste 20 de pronosticuri, plus două bilete ce urcă potențialul câștig la 9000 de lei! Joc biletele la 888sport și mă bucur de Freebet-ul de 150 de lei oferit de agenție. Dacă vrei și tu acest freebet, îl poți accesa cu un CLICK AICI!

Ponturi pariuri azi: Biletul zilei

Trecem la fapte și începem cu ponturile și, mai ales, biletul de sâmbătă. Golurile sunt la putere, dar pentru că îmi place să combin pariurile, voi alege și șanse duble și cornere.

La Leicester – Aston Villa joc X2 și peste 1.5 goluri. Nu e doar ideea că Villa are o super echipă în acest sezon, dar am urmărit-o și pe Leicester și nu mi-a plăcut mai nimic din ce am văzut.

În Werder – Dortmund, pariez peste 2.5 goluri. Start bun pentru Borussia, care a învins-o în prima etapă pe Frankfurt cu 2-0, dar și Werder Bremen a bifat un punct, după 2-2 la Augsburg.

În Lazio – Milan aleg un pariu pe minim 2 goluri și cel puțin 7 cornere. E un mic derby de Serie A, între două formații care vor să-și arate mușchii în acest duel. Milan trebuie să demonstreze că startul slab de sezon a fost doar o întâmplare.

În sfârșit, Bilbao – Madrid, unde voi paria pe două sau mai multe goluri. 7 goluri s-au marcat în ultimele două meciuri directe, unul în cupă și celălalt în campionat.

Faci Pariu #387: Biletul de duminică

Pariuri de duminică și  biletul zilei. Pe combo, două ponturi  Premier League și alte două pronosticuri La Liga. Joc ambele marchează în Manchester United – Liverpool, unul dintre marile derby-uri ale Europei. ”Cormoranii” au început bine, cu două victorii, dar echipa parcă nu are încă forța cu care ne-a obișnuit. De partea cealaltă, United are în continuare prestații oscilante, dar rămâne tare pe teren propriu.

Merg și pe mâna lui Chelsea, în derby-ul londonez cu Crystal Palace, de pe Stamford Bridge. ”Albaștrii” au făcut spectacol în ultimul meci, învingând-o cu 6-2 pe Wolverhampton, o echipă solidă, în deplasare.

În La Liga, nu cred că Real se va împiedica acasă, cu Betis, în timp ce pentru Sevilla – Girona aleg un pariu peste 2.5 goluri. Ambele trebuie să tragă tare, după un debut de campionat în care nu prea și-au încântat fanii. Sevilla ar avea și o revanșă de luat, după cele două eșecuri, 1-2 și 1-5, din dubla cu Girona contând pentru campionatul anterior.

Deci, multe ponturi și două bilete de pariuri, cu un potențial de câștig frumos. Eu voi investi câte 1000 de lei pe fiecare variantă. Să vedem ce iese.

Verifică zilenic Calendar Pariuri1x2

Ai la dispoziție toate selecțiile din episodul Faci Pariu #387, dar Pariuri1x2 livrează de fiecare dată mai mult! În fiecare zi, pe site-ul nostru, în rubrica Calendarul Pariuri1x2, găsești cele mai bune analize și pariuri sportive, puse gratuit la dispoziția ta de cei mai buni tipsteri din România.  Verifică acum Calendarul Pariuri1x2!

888sport

D. 2162/28.08.2015

Bonus 100 % până la 500 RON + 40 ROTIRI GRATUITE


Joacă Super12! Ai 10.000 lei cash garantat marele premiu, plus sute de alte premii! Descarcă acum aplicația Super12 și ia-ne banii!

JOACĂ SUPER12

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu