Unibet » Un nou BONUS exclusiv de bun venit: Pariu fără risc 500 RON + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Unibet

Unibet Romania vine un nou bonus pariuri de neratat!

Vara asta este una specială, avem turneu final de Campionat European, iar tu trebuie să profiți din plin de pachetul complet pe care Unibet ți l-a pregătit la oferta de start: Pariu fara risc 500 RON + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite,

Cum primesc Pariul fără Risc Unibet de 100% până la 500 RON?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de bonus pariuri de la Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

 • Deschide cont: Click pe acest link special!
 • Realizează prima depunere (maxim 500 lei) pentru a putea incasa bonus pariuri sportive de la Unibet.
 • Plasează primul pariu cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție.
  Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat.
  Dacă pariul este pierzător, Unibet îți oferă 100% miza înapoi până la maxim 500 RON ca și bani bonus.

PARIAZĂ ACUM

Cum primesc Bonus 300 Rotiri Gratuite?

Rotirile sunt creditate în tranșe pe parcursul a cinci zile lucrătoare consecutive, respectiv:

 • Runda 1 – 50 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Reel Star, în următoarea zi lucrătoare, până la 23.59. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Runda 2 – 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker Freeze. Vor fi creditate în ziua 3 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri, până la 23.59. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Runda 3 – 150 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot. Vor fi creditate în ziua 5 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri până în ora 23.59.
Cum primesc 50 RON pariuri gratuite

Acceptă două Pariuri Gratuite în valoare de 25 RON fiecare! Pariurile Gratuite sunt creditate în termen de 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Sunt creditate în două tranşe pe parcursul a cinci zile lucrătoare, respectiv:

 • Pariu Gratuit 25 RON folosit cu funcţia Creare Pariu: După efectuarea primei depuneri, vei primi un pariu gratuit de 25 RON în ziua 2 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri.
 • Pariu Gratuit 25 RON folosit pe ce vrei tu: După efectuarea primei depuneri, vei primi un pariu gratuit de 25 RON în ziua 4 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri.
Alătură-te și tu celor peste 20 milioane de clienți chiar astăzi. Prin creșterile de profit Uniboost, ai cele mai mari cote LIVE pe fotbal și tenis, iar prin Combo Booster poți câștiga cu până la 50% în plus la pariurile multiple, plus cote mărite în fiecare zi!

Alătură-te și tu celor peste 20 milioane de clienți chiar astăzi. Prin creșterile de profit Uniboost, ai cele mai mari cote LIVE pe fotbal și tenis, iar prin Combo Booster poți câștiga cu până la 50% în plus la pariurile multiple, plus cote mărite în fiecare zi!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu