Unibet Cazino: Bonus de 100% până la 1.000 RON + 300 Rotiri Gratuite!

Unibet Cazino

Unibet Cazino

vine cu următorul pachet de bun venit pentru jucatorii noi! Înscrie-te la Unibet Cazino si bucura-te de Bonus 100% până la 1.000 RON + 300 rotiri gratuite.

🎁Unibet Cazino » Cum incasezi Bonusul de 100% pâna la 1.000 RON?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala și nici nu trebuie să introduci un cod bonus. Urmează pașii de mai jos:

Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special!

Bucură-te de 100 % bonus de bun venit pentru cazino, în funcție de prima ta depunere + 300 rotiri gratuite!

Exemplu: Depune 1000 RON și Unibet Cazino îți va dubla depunerea cu bani bonus. Dacă depui 100 RON vei benficia de încă 100 RON ca și bani bonus de la Unibet.

  • Prima ta depunere trebuie să fie de minim 25 RON
  • Secțiunile Live Cazino , Sloturi și Jocuri rulează bonusul x 35. Pariurile sportive rulează bonusul X 99.
  • Bonusul va expira după 30 de zile.

JOACĂ ACUM

Cum incasezi Bonusul 300 Rotiri Gratuite?

Nu trebuie să revendici rotirile gratuite. Acestea sunt creditate în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Vei beneficia de rotiri gratuite CASH, din două in două zile (lucrătoare) din ziua primei depuneri!
Rotirile sunt oferite în tranșe pe durata a cinci zile lucrătoare consecutive, după cum urmează:

  • Runda 1 – 50 Rotiri Gratuite la Exclusiv Reel Star. Acestea se oferă în următoarea zi lucrătoare, până la ora 23.59. Exemplu: dacă ai făcut prima depunere marți, vei primi cele 50 Rotiri până miercuri ora 23.59.  Fiecare rotire are o valoare de 0.5 RON.
  • Runda 2 – 100 Rotiri Gratuite la  Fire Joker Freeze. Vor fi oferite în ziua 3 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri, până la 23.59. Exemplu: dacă ai făcut prima depunere marți, vei primi cele 100 Rotiri Gratuite joi. Valoarea unei rotiri este de 0.25 RON.
  • Runda 3 – 150 Rotiri Gratuite la jocul 20 Dazzling Hot. Vor fi oferite în ziua 5(zi lucrătoare) de la data primei depuneri până în ora 23.59. Fiecare rotire are o valoare de 0.20 RON.
  • Toate rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj
  • Mare atenție: rotirile sunt oferite progresiv și nu pot fi rulate în același timp.
  • Bonusul are o valabilitate de 30 de zile de la data optării. În cazul în care nu îndeplinești cerințele de rulaj, suma bonus și câștigurile obținute de pe urma parierii cu fonduri bonus vor fi pierdute.
  • Atenție! Nu poți beneficia de doua bonusuri în același timp. Astfel, trebuie rulat mai întâi bonusul la depunere, apoi se vor primi rotirile gratuite.

Unibet cazino

             

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu