Romania – Danemarca: In ciuda unui inceput curajos, „tricolorii” nu au obtinut decat o remiza alba. Gasesti aici declaratiile capitanului Romaniei!

In aceasta seara s-a disputat partida Romania – Danemarca, din cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala din 2018, ce se va desfasura in Rusia. Chiar daca „tricolorii” au avut o prima repriza decenta, partida s-a incheiat 0-0, iar sansele selectionatei Romaniei pentru calificare au scazut vertiginos.


Desfasurarea intalnirii Romania – Danemarca

Selectionata antrenata de catre Cristoph Daum a avut ocazii importante neconcretizate – in primul rand de catre Claudiu Keseru – in primele 45 de minute ale duelului. Chiar daca posesia a fost de partea danezilor, cele mai importante actiuni ofensive ale primului act au avut loc la poarta lui Kasper Schmeichel. Totusi, acest fapt nu scuza lipsa de eficacitate a jucatorilor romani in fata portii adverse.

3.20 era la Betfair cota unei remiza in Romania – Danemarca

In debutul partii secunde a inclestarii Romania a inceput curajos si a avut o lovitura libera cel putin periculoasa, ce a fost irosita de catre Nicolae Stanciu, ce a trimis balonul in afara terenului. Incetul cu incetul Danemarca a preluat „fraiele partidei”, valoriile echivalandu-se si formatia vizitatoare creandu-si mult mai multe ocazii. In alta ordine de idei, in finalul intalnirii Romania a fost tinuta in corzi si a scapat ca „prin urechile acului” la cel putin 2 ocazii monumentale ale adversarilor. Incheiata cu scorul de 0-0, disputa jucata in Cluj diminueaza extrem de mult sansele de calificare, iar Romania egaleaza un record negativ istoric: 4 meciuri fara gol inscris.

Declaratiile de la finalul intalnirii

Imediat dupa partida, capitanul Vlad Chiriches s-a declarat profund dezamagit de rezultat, mentionand ca in urma remizei Romania „s-a indepartat de locurile fruntase”. In acelasi timp, acesta a tinut sa precizeze ca atat el cat si coechipierii sai „aveau sperante mari in aceasta partida”, iar principala problema din acest moment a Romaniei este reprezentata de compartimentul ofensiv.

7.50 era cota oferita de Betfair scorului final de 0-0

Pariaza la Betfair din BONUSUL de 450 ron oferit de agentie

Clasamentul la zi si calculele calificarii

Dupa remiza cu danezii, „tricolorii” raman pe locul 4 in grupa, la doar o lungime de pozitia secunda. Teoretic, o clasare buna, ce ne mentine in lupta pentru a doua treapta a ierarhiei si calificarea la baraj. Practic, insa, situatia este extrem de incurcata, Romania avand in ultimele 5 runde, 3 deplasari de foc. Este vorba de returul cu Danemarca, meciul de pe terenul muntenegrenilor, plus duelul de la Varsovia cu Polonia, nationala ce si-a putea parafa in disputa cu „tricolorii” chiar victoria sinonima cu calificarea matematica la CM 2018.

De mentionat si un alt aspect. Muntenegru este actualmente echipa de pe locul 2 cu cea mai slaba linie de clasament. Cum la baraj merg primele 8 locuri secunde din cele 9 grupe, remarcam faptul ca nici macar de accederea in play-off nu putem fi siguri in aceasta campanie.

Clasamentul grupei E, dupa 5 etape:

Polonia 13 puncte
Muntenegru 7 p.
Danemarca 7 p.
Romania 6 p.
Armenia 6p.
Kazakhstan 2p.

Urmatoarele meciuri – 10.06.2017:

Kazakhstan – Danemarca
Muntenegru – Armenia
Polonia – Romania


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu