Unibet

8.5 scor casa pariuri | Locul 5 din 16 case de pariuri | 7 rating jucatori | 20 pareri jucatori

Unibet

INTRODUCERE operatorul de pariuri Unibet Ro

Unibet este una dintre cele mai populare case de pariuri online din lume. Ea este prezentă în peste 100 de țări, inclusiv România. Compania a fost fondată de către Anders Ström în 1997 și este este una dintre cele mai vechi agenții online de pariuri.

Unibet face parte din Grupul Kindred, o companie care oferă o gamă largă de produse de jocuri de noroc, inclusiv pariuri sportive, cazino online, poker online și bingo online. Grupul Kindred are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați.

Unibet

Unibet sponsorizează o gamă largă de echipe sportive importante și competiții, având parteneriate cu Glasgow Rangers, Club Brugge, FC Copenhaga sau Ajax Amsterdam. Ba mai mult este sponsorul lui Magnus Carlsen, de 5 ori campion mondial la șah.

La nivelul Ligii 1, este sponsorul oficial la FC Hermannstadt și la FC Botoșani.

Unibet Romania– LICENȚĂ

Unibet Romania este legal. Această casă de pariuri deține licența definitivă cu numărul L1160657W000330 conform D.ONJN 1564/25.08.2016. Unibet Romania are dreptul de a oferi și organiza legal pariuri sportive și cazino până la 31 august 2026.

De punctat este faptul că este singura casă de pariuri din România care are licență Bingo. Aici ar mai fi de adăugat că Bingo se poate juca și pe Vlad Cazino, dar ambele case de pariuri aparțin de aceeași companie – Kindred Group.

Unibet Romania – De la jucător la jucător

De atunci de când a fost fondat, Unibet a avut sloganul ”By Players, for Players”, care în traducere înseamna „De la jucător la jucător”. Cu alte cuvinte staff-ul acestei case de pariuri este compus din foști pariori și astfel, aceștia au capacitatea de a înțelege nevoile utilizatorilor. Chiar pe site-ul Unibet Romania ei susțin că scopul lor este de a înţelege ce doresc pariorii și de a nu irosi timpul utilizatorilor cu produse, servicii şi promoţii de care nu este nevoie.

Unibet pariuri sportive – Deschidere cont Unibet ro

Unibet ro este un site de pariuri cu o interfață simplă și intuitivă. Chiar dacă ești începător atunci când vine vorba de pariuri, pe Unibet ro ar trebui să te descurci fără mari probleme. Procesul de înregistrare se face repede și este foarte simplu. Urmează pașii de mai jos:

 1. introduci detaliile personale – nume de familie, prenume, e-mail, data nașterii, CNP și sex
 2. introduci datele tale de contact – adresa, oraș cod poștal și nr. de telefon
 3. introduci datele Unibet login – nume de utilizator și parola. Tot aici ai și o întrebare de securitate
 4. aici ai bonusul pentru pariuri sportive – Pariu fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash! Apasă butonul înregistrare

PARIAZĂ ACUM

Unibet login & Verificare contul tău Unibet pariuri sportive

Nu este neapărat să faci verificarea contului imediat după ce ți-ai deschis contul, dar reține că dacă nu finalizezi acest proces, poți depune în contul tău maxim 900 Lei și nu poți solicita retrageri. Important mai este faptul că ai la dispoziție 30 de zile de la prima depunere să finalizezi procedura de verificare a contului. În caz contrar, contul tău de pariuri va fi închis.

Unibet login – Cum accesez contul pariuri sportive

Procesul Unibet login este simplu și rapid.

 1. Pe pagina principală în partea dreaptă sus, ai butonul Unibet Login.
 2. Introdu detaliile tale de autentificare: numele de utilizator & parola
 3. Apasă pe autentificare / login si ai intrat în contul tău Unibet pariuri sportive.

Verificare contul tău Unibet pariuri sportive (KYC)?

 1. Intră pe unibet ro »» Accesează contul tău Unibet pariuri sportive
 2. Click pe numele de utilizator din dreapta sus și intră în secțiunea Contul Meu
 3. Se va deschide o nouă pagina și din partea stângă, accesează Contul meu – verificarea contului
 4. Accesează ”alegeti fișierele” și atașează o poză după buletin, pașaport sau permis de conducere. Cu mențiunea că la permis de conducere trebuie să atașezi două poze (față & verso)
 5. Ulterior, Unibet ro îți poate solicita și alte documente suplimentare: copie după o factură de utilități și/sau dovadă a metodei de plată cum ar fi o copie după cardul de credit / debit

Unibet bonus fara depunere – cod bonus Unibet

Din păcate, în acest moment nu sunt oferte pentru Unibet bonus fara depunere și nici cod bonus Unibet care ți-ar putea aduce câștiguri fără depunere.

Totuși Unibet ro are o ofertă atractivă la deschiderea contului.

Pariuri sportive Unibet – Bonus la depunere

Unibet

Noii clienti de la pariuri sportive Unibet primesc un bonus în valoare de 500 RON Pariu fără Risc + 300 Rotiri Gratuite! Pariul fără risc este 100% din valoarea primei tale depuneri de până la 500 RON.

 1. Inregistreaza-te la pariuri sportive utilizand acest link
 2. Fa o depunere de minim 25 de lei in contul tău de pariuri sportive

PARIAZĂ ACUM

Cum se activează bonusul?

Bonusul la înregistrare va fi activat în contul tău imediat după depunere.

Ce valabilitate are bonusul de la pariuri sportive?

Bonusul este valabil timp de 30 zile de la data optării.

Cum se utilizează acest bonus?

După ce ai făcut depunerea minima de 25 Lei, plasează primul pariu cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție.

 • Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat.
 • Dacă pariul este pierzător, casa de pariuri îți oferă 100% miza înapoi până la maxim 500 RON ca și bani bonus.

Rotirile gratuite le primești în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri. Contul tău va fi creditat cu Unibet rotiri gratuite CASH din două in două zile (lucrătoare) de la data primei depuneri!
Rotirile vor fi primite în tranșe pe parcursul a cinci zile lucrătoare consecutive, respectiv:

 • Runda 1 – 50 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Reel Star, în următoarea zi lucrătoare, până la 23.59. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Runda 2 – 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker Freeze. Vor fi creditate în ziua 3 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri, până la 23.59. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.
 • Runda 3 – 150 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot. Vor fi creditate în ziua 5 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri până în ora 23.59.

Termeni și condiții bonus la depunere

Referitor la pariul fără risc, pentru a transforma bonusul în bani reali, utilizatorii vor trebui să ruleze bonusul în maxim 30 de zile: de 3 ori la cote de minim 1.40 la pariuri sportive și de 35 de ori la cazino, sloturi și jocuri.

În ceea ce privește rotirile gratuite, acestea sunt CASH, fără condiții de rulaj. Atenție: rotirile gratuite sunt primite progresiv și nu pot fi rulate concomitent.

Metode de plată: cum depun și retrag bani de la Unibet pariuri sportive?

Cum efectuez o depunere:

Apasă pe butonul depozit din dreapta sus si selectează metoda de plată dorită. Urmează instrucțiunile, iar contul tău va fi alimentat instant.

Metode de plată:

card bancar depunere minimă de 25 RON; depunere maximă de 3.000 RON
Apple Pay depunere minimă de 50 RON; depunere maximă de 50.000 RON
Paysafecard depunere minimă de 25 RON; depunere maximă de 3.000 RON
Skrill depunere minimă de 65 RON; depunere maximă de 50.000 RON
Top Pay depunere minimă de 50 RON; depunere maximă de 45.000 RON

Cum efectuez o retragere:

Apasă pe Unibet login, intră în contul tău și accesează Contul Meu. Accesează fonduri – Retragere și alege metoda de plată.

Metode de retragere:

card bancar retragere minimă de 65 RON; retragere maximă de 180.000 RON
Transfer bancar Nu sunt limite
Neteller retragere minimă de 65 RON; retragere maximă de 50.000 RON
Skrill retragere minimă de 65 RON; retragere maximă de 50.000RON
Top Pay retragere minimă de 65 RON; retragere maximă de 180.000RON

Cum plasez primul pariu?

Este foarte simplu să plasezi primul pariu. Urmează pașii de mai jos:

 • Intră pe Unibet ro sau în aplicația Unibet
 • Apasă pe Unibet login și intră în contul tău
 • Accesează pariuri sportive
 • În partea stângă ai un menu cu sporturi. Alege sportul si evenimentul dorit
 • După ce ai găsit pariul pe care l-ai vrut, dă click pe cota corespunzătoare pariului
 • Completează cu miza pe care vrei să o pariezi și apoi apasă pe butonul “Plasați pariul“

Pariuri sportive Unibet – ofertă

Interfața de pe site-ul de pariuri sportive este foarte prietenoasă, iar în oferta sportivă găsești cam tot ce vrei. Sunt acoperite aproximativ 40 de sporturi. Găsim sporturi de top de la noi ca fotbal, tenis, baschet, hochei, dar și sporturi mai puțin cunoscute ca darts, șah, canotaj, cricket, surf sau yachting.

Pariuri sportive – ofertă  Fotbal

Așa cum era de așteptat fotbalul este în prim-plan. Oferta de la pariuri sportive îi mulțumește și pe cei mai exigenți pariori atunci când vine vorba despre fotbal.

În ceea ce privește competițiile importante, la un duel din Liga Campionilor ai peste 400 de variante de pariere. Pe lângă pariurile clasice 1,x,2 si selecțiile pe goluri, găsim și pariuri speciale.

Ai posibilitatea de a paria pe șuturi totale (pe poartă, pe lângă poartă sau blocate), șuturi pe poartă, șuturi ale unui anumit jucător, faulturi comise sau suferite de un anumit jucător, pe cornere, pe cartonașe, pe offside-uri, și multe alte pariuri interesante. În plus, la Unibet pariuri sportive găsim funcția Creare Pariu. Cu această funcție poți combina mai multe selecții din cadrul unui singur eveniment.

De exemplu poți combina pariuri ca: cine castigă meciul, numărul de goluri, pauză/final, suturi pe poartă ale unui jucător, cartonase jucători, marcator și cornere. Nu degeaba sloganul acestui operator de pariuri sportive este ”De la jucător, la jucător”.

Pariuri sportive: Ofertă TENIS, BASCHET, HANDBAL, HOCHEI, E-SPORTS

Esti fan alte sporturi? Nu trebuie să-ți faci griji. La pariuri sportive Unibet ai la dispoziție o gamă largă de alte sporturi pe care poți paria. De la tenis, baschet, handbal, hochei, E-Sports..la șah, canotaj, cricket sau surf..ai de unde alege. Și nu uita că și aici poți folosi funcția Creare Pariu.

Ofertă pariuri live

Platforma de pariuri live este ușor de utilizat. Cotele se actualizează rapid, iar selecția ta este plasată în câteva secunde. În ceea ce privește oferta live de la pariuri sportive, sunt acoperite majoritatea sporturilor si evenimentele importante. Ba chiar sunt și evenimente mici pe sporturi mai puțin cunoscute. Chiar în timp ce scriu, în oferta live de la pariuri sportive se poate paria pe un meci de fotbal din Thailanda.

În plus, beneficiezi și de multe transmisiuni live. Poți vedea cum se desfășoară jocul și ai șanse mai mari să-ți alegi pariul câștigător.  Și pentru că tot vorbeam mai sus despre meciul din Thailanda, da, se poate vizona live.

Evenimente transmise LIVE pe Unibet TV

Serviciul Unibet TV este gratuit. De punctat este faptul că trebuie să ai în cont minim 0.50 RON pentru a urmări LIVE meciurile. Așadar, iți recomandam să lași acolo în cont 50 de bani sau 1 leu pentru a avea acces la transmisiunile live.

Ce putem vedea la Unibet TV?

Sunt acoperite foarte multe sporturi și de evidențiat este faptul că s-a pus accentul pe diversitate:

Fotbal: În evidență ies La Liga Spania și Bundesliga Germania, dar și multe dueluri din ligile inferioare din Anglia, Italia, Spania, Germania sau Franța. Se mai poate vedea fotbal din Olanda, Porugalia și chiar din Japonia, China sau Argentina și Brazilia

Baschet: Aici rege este NBA, un mare plus pentru această casă de pariuri pentru că transmite meciurile din cea mai tare ligă de baschet a lumii.

Tenis: Sunt acoperite majoritatea turneelor ATP și WTA. Ba mai mult sunt transmise live și duelurile de la unele turnee de Grand Slam

Hochei pe gheață: E nevoie să spunem doar că se pot urmări toate partidele din NHL, cea mai importantă divizie de hochei din lume. E clar că sunt acoperite și alte competiții mai mici, dar dacă este NHL, cu siguranță iubitorii de hochei vor fi mulțumiți.

Alte sporturi: Nu are rost să insistăm pe acest subiect, dar se pot vedea evenimente din handbal, volei, futsal, tenis de masa și alte sporturi mai puțin populare la noi.

Unibet Ro Casino

Unibet Cazino

Unibet Ro Casino are una dintre cele mai atractive oferte de pe piață. Bonusul de bun venit Unibet ro Casino este 100% din valoarea primei tale depuneri până la 1000 RON + 300 rotiri gratuite CASH.

JOACĂ ACUM

Cine poate beneficia de bonus Unibet Casino Online?

Bonusul de bun venit casino este accesibil doar jucătorilor noi care au efectuat o depunere de minim 25 RON.

Cum se activează bonusul Casino – cod bonus Unibet

Acest bonus Casino nu trebuie activat, nu ai nevoie de un cod bonus Unibet. Bonusul de bun venit la casino va fi creditat automat în contul tău de jucător imediat după prima depunere de cel puțin 25 RON.

Ce valabilitate are acest bonus de bun venit Unibet ro Casino?

Din momentul activării, jucătorii au la dispoziție 30 zile pentru a îndeplini cerințele de rulaj. După această perioadă, orice sumă rămasă din bonus este automat pierdută.

Termeni și condiții bonus la depunere  & Unibet rotiri gratuite la depunere

Pentru a revendica bonusul la depunere Unibet, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • Acest bonus la depunere poate fi rulat la Pariuri Sportive, dar și la Cazino Live, Sloturi și Jocuri
 • Bonusul de bun venit Casino Unibet are astfel de condiții de rulaj: 99 X la pariuri Sportive și 35 x la Cazino Live, Sloturi și Jocuri

Live Casino | Ruletă & Blackjack

Dacă vrei să trăiești emoția dintr-un casino live, dar nu ai chef să ieși din casă, îți recomandăm să încerci Unibet Live Casino.

Auto Lightning Roulette, Free Bet Blackjack, Speed Roulette, Blackjack Romania 1, Blackjack A și Bucharest Roulette sunt cele 6 jocuri pe care le găsești pe Live Casino.

Unibet Poker

Unibet Poker este una dintre cele mai mari platforme de poker online și aici ne raportăm la toată Europa.

Poți descărca jocul de Poker online Unibet pe dispozitivul tău sau îl poți juca direct din browser. În plus, pe Unibet Poker găsești și un ghid pentru începători. Astfel, chiar daca nu ai mai jucat niciodată poker online, nu vei avea probleme în a înțelege termini ca: dealer, small blind, big blind, pre-flop, fold sau all in. dacă te intersează acest ghid pentru începători »» CLICK AICI!

Unibet App | Pariuri, Poker și Cazino de pe Mobil

Unibet

Fie că ești pasionat de jocuri de casino, pariuri sportive sau poker, găsești aplicații dedicate pentru ca tu să fii conectat cu distracția: Unibet Pariuri App, Unibet Casino App și Unibet Poker App. Aproape toate acestea rulează pe iOS și Android. Am zis „aproape toate” pentru că avem o excepție. Singura aplicație care nu este, deocamdată, disponibilă în Google Play Store, este cea de Poker.

Nu uita nici de transmisiunile live din sport de care am vorbit mai sus pentru că și ele sunt accesibile de pe Unibet App.

Unibet Social Media

Fiind unul dintre cei mari operatori de pariuri din România, este logic ca această casă de pariuri să facă tot posibilul pentru a fi aproape de utilizatori, mai ales că sloganul lor official este „De la jucător pentru jucător”. Astfel, pe rețelele de socializare sunt postate știri sportive, promoții, diferite campanii, concursuri și multe altele. Un mare like pentru Unibet Social Media, indiferent că facem referire la Facebook, Instagram, Twitter sau LinkedIn.

Relații cu clienții –contact Unibet

În partea de sus a site-ului, in menul Ajutor, găsești un Help Center. Cu alte cuvinte, aici vei găsi răspunsuri la cele mai comune probleme ale utilizatorilor. În cazul în care nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta, atunci poți lua legătura cu serviciul de Relații cu clienții (contact Unibet) prin mail sau live chat.

Serviciul pentru clienți în limba română este disponibil după următorul program: Live Chat, zilnic de la 11:00 la 00:00, în timp ce asistența prin Email este în intervalul 11:00 – 23:00.

Concluzie Unibet ro

Unibet ro este una dintre cele mai cunoscute și respectate case de pariuri online din România, oferind o gamă largă de avantaje pentru pariorii români:

Licențiată și reglementată de ONJN: Unibet operează legal în România, asigurând o platformă sigură și transparentă pentru pariuri sportive. Datele tale personale și financiare sunt protejate.

Ofertă bogată de pariuri sportive: Găsești o varietate de evenimente sportive din diverse discipline, de la meciuri de top la competiții mai puțin cunoscute, acoperind o gamă largă de tipuri de pariuri.

Bonusuri și promoții atractive: Acest operator de pariuri te premiază cu bonusuri generoase la deschiderea contului, depuneri și pariuri plasate, oferind constant promoții speciale pentru anumite evenimente sportive.

Platformă intuitivă și ușor de utilizat: Site-ul web și aplicația mobilă sunt optimizate pentru o experiență de pariuri fluentă și plăcută, indiferent de dispozitivul utilizat.

Suport pentru clienți (Contact Unibet) este asigurat prin Live Chat, zilnic de la 11:00 la 00:00, în timp ce asistența prin Email este în intervalul 11:00 – 23:00.

Metode de plată diverse și sigure: Poți depune și retrage bani rapid și în siguranță prin numeroase metode de plată populare, adaptate la preferințele tale.

Concluzie: Unibet ro se remarcă prin siguranță, diversitate, bonusuri atractive și o platformă ușor de utilizat, fiind o alegere excelentă pentru pariorii români care caută o experiență de pariuri online de top.

FAQ – Întrebări frecvente despre Unibet

Ce este Unibet? (H3)

Răspuns: Este o companie licențiată și reglementată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), fiind una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online

Ce tipuri de jocuri oferă Unibet ro?

Răspuns: Unibet ro oferă o gamă largă pentru pariori, cum ar fi:

 • Pariuri sportive
 • Jocuri de cazino, inclusiv sloturi, jocuri de masă, jocuri cu dealer live și altele.
 • Sloturi online
 • Streaming live video pentru multe evenimente sportive.
 • Bonusuri și promoții atractive pentru utilizatori

Cum pot crea un cont Unibet?

Răspuns: Procesul de înregistrare se face repede și este foarte simplu. Urmează pașii de mai jos:

 1. introduci detaliile personale – nume de familie, prenume, e-mail, data nașterii, CNP și sex
 2. introduci datele tale de contact – adresa, oraș cod poștal și nr. de telefon
 3. introduci datele Unibet login – nume de utilizator și parola. Tot aici ai și o întrebare de securitate
 4. aici ai bonusul pentru pariuri sportive – Pariu fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash! Apasă butonul înregistrare

Cum pot depune bani în cont?

Răspuns: Metode de plată

card bancar depunere minimă de 25 RON; depunere maximă de 3.000 RON
Apple Pay depunere minimă de 50 RON; depunere maximă de 50.000 RON
Paysafecard depunere minimă de 25 RON; depunere maximă de 3.000 RON
Skrill depunere minimă de 65 RON; depunere maximă de 50.000 RON
Top Pay depunere minimă de 50 RON; depunere maximă de 45.000 RON

Cum pot retrage bani din cont?

Răspuns: Metode de retragere

card bancar retragere minimă de 65 RON; retragere maximă de 180.000 RON
Transfer bancar Nu sunt limite
Neteller retragere minimă de 65 RON; retragere maximă de 50.000 RON
Skrill retragere minimă de 65 RON; retragere maximă de 50.000RON
Top Pay retragere minimă de 65 RON; retragere maximă de 180.000RON

Ce înseamnă verificare cont Unibet?

Răspuns: Procesul de verificare a identității se numește KYC (Know your customer). Legal, ai la dispoziție 30 de zile de la primul depozit să faci această verificare. În caz contrar, contul tău de pariuri va fi închis.

Cum pot contacta serviciul de asistență pentru clienți Unibet?

Răspuns: Staff-ul Unibet contact poate fi accesat prin:

 • Chat live
 • E-mail

Este Unibet legală în România?

Răspuns: Da, Unibet este legală în România. Această casă de pariuri deține licența definitivă cu numărul L1160657W000330 conform D.ONJN 1564/25.08.2016. Unibet Romania are dreptul de a oferi și organiza legal pariuri sportive și cazino până la 31 august 2026.

Cum iau Unibet bonus fara depunere (cod bonus Unibet) ?

Răspuns: Din păcate, în acest moment nu sunt oferte pentru Unibet bonus fara depunere și nici cod bonus Unibet care ți-ar putea aduce câștiguri fără depunere.

Totuși Unibet ro are o ofertă atractivă la deschiderea contului.

Cum pot urmări meciurile live la Unibet?

Răspuns: Jucătorii pot urmări meciurile live pe site-ul web www.unibet.ro sau pe aplicația mobilă disponibilă pe IOS și pe Android.

Are Unibet depunere minimă?

Răspuns: Depunerea minimă la Unibet este 25 RON.

Rating: 7 out of 10 with 13 ratings
Informatii retrageri
2-4h 24h 24h 2-4h
E-wallet Card bancar Transfer bancar Perioada asteptare

si alti 759 membri Pariuri1x2 joaca la Unibet

Adauga parere Unibet

Pe aceasta pagina gasiti pareri , impresii si recenzii ale pariorilor despre Unibet. Tu ce parere ai despre Unibet? Voteaza mai jos si spune-ne ce experienta ai avut cu aceasta casa de pariuri pentru a ajuta si alti pariori.

Pentru a adauga o parere trebuie sa intri in cont.

LOGIN/REGISTER

 • cosarca1982 2 reviews
  the best fara dar si poate
 • trytopayme 3 reviews
  Cel mai slab Casino,sloturi scam,nu recomand..
 • theonecoco 2 reviews
  De toata jena. Cea mai slaba platforma de poker si cei mai incompetenti oameni la serviciul de relatii cu clienti. Nu recomand nimanui. De EVITAT!!!!
 • theonecoco 2 reviews
  Slabi rau in ceea ce priveste platforma de poker si serviciul de relatii cu clienti. La chat ul live la serviciul de relatii cu clienti numai incompetenti! A fost cea mai mare greseala a mea aceea de a incerca platforma de poker!!! Nu recomand. Iar la pariuri... oferta nu se compara cu fortuna!
 • miha06 4 reviews
  oferta tenis slaba(si alte sporturi),cash-out aproape lipsa,cote slabute la 70% pariuri,daca castigi o suma imp. la casino te urmaresc sa nu mai faci prostia asta(noroc ca am retras mare parte din bani1500)CEL MAI MEDIATIZAT SITE DIN ROMANIA,reclama este sufletul comertului,dupa  ce au scapat

  de bet365,nu exista, la capitolul sport ,comparatie cu betano sau si netbet.PROBLEMA  CU URMARITUL ESTE VALABILA PENTRU TOATE CASELE,ATENTIE TUTUROR,scoateti-va  banii si nu mai intrati in casinoul respectiv o perioada lunga de timp.ca or sa va faca de bani fara scrupule

  Mai mult Mai putin
 • miha06 4 reviews
  oferta tenis slaba(si alte sporturi),cash-out aproape lipsa,cote slabute la 70% pariuri,daca castigi o suma imp. la casino te urmaresc sa nu mai faci prostia asta(noroc ca am retras mare parte din bani1500)CEL MAI MEDIATIZAT SITE DIN ROMANIA,reclama este sufletul comertului,dupa  ce au scapat

  de bet365,nu exista, la capitolul sport ,comparatie cu betano sau si netbet.PROBLEMA  CU URMARITUL ESTE VALABILA PENTRU TOATE CASELE,ATENTIE TUTUROR,scoateti-va  banii si nu mai intrati in casinoul respectiv o perioada lunga de timp.ca or sa va faca de bani fara scrupule

  Mai mult Mai putin
 • ciusulet 1 reviews
  .
 • taurul 1 reviews
  Buni..
 • pauzafinal 1 reviews
  Dacă îmi fac cont pe unibet , pot retrage banii de la bancomat cu cardul ? Fără transfer bancar etc..  
 • kerl0n 7 reviews

  Oferta de evenimente nu prea are rival. La Unibet am gasit cam tot ce m-a putut interesa. Sunt pariuri din sport, dar nu numai.

  Ador functia de cautare a evenimentelor.

  Tipurile de pariuri disponibile sunt bune si cotele chiar grozave. Este probabil siteul meu preferat de pariuri.