Calificari pentru Cupa Mondiala: Vezi clasamentele, programul si cotele grupelor F, G, H si I

logo cupa mondiala rusia 2018 romania

Ceva mai mult de un an ne desparte de Cupa Mondiala din Rusia. La jumatatea campaniei de calificare, incepe sa se formeze o imagine tot mai clara a sanselor echipelor.


Calificari la Cupa Mondiala – Zona Europeana – Grupa F

Victoria Angliei cu Lituania ii pastreaza pe britanici pe primul loc in aceasta grupa. Scotia a obtinut un succes care ii readuce in lupta pentru calificare, invingand Slovenia. Slovacia nu a avut probleme in partida cu Malta si a urcat pana pe locul secund.

cupa mondiala

Scotia are nevoie de un rezultat pozitiv cu Anglia in meciul din runda urmatoare. Un esec i-ar putea lasa pe scotieni la cinci si respectiv patru puncte de Slovacia si Slovenia, care au meciuri relativ usoare.

cupa mondiala


Vezi si situatia din grupa Romaniei!

Calificari la Cupa Mondiala – Zona Europeana – Grupa G

Spania si Italia domina Grupa G a calificarilor. Cele doua au remizat in meciul direct si s-au impus in celelalte partide disputate, acumuland cate 13 puncte. Israel este la patru puncte in urma, fara sanse reale de a prinde macar locul secund.

cupa mondiala

Ibericii au prima sansa la castigarea grupei, cu o cota de 1.35. Italia are cota 3.00. Diferenta intre cele doua se va face cel mai probabil in partida directa, din Spania.

cupa mondiala


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 RON oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!

Calificari la Cupa Mondiala – Zona Europeana – Grupa H

Grecia este prima echipa care nu a pierdut in aceasta campanie de calificari in fata Belgiei. Remiza obtinuta sambata seara o pastreaza la doua puncte in urma liderei.

cupa mondiala

Bosnia-Hertegovina este a treia echipa ce spera la calificare. Runda viitoare se disputa un meci foarte important intre ocupantele locurilor doi si trei, care s-ar putea dovedi decisiv in economia grupei.

cupa mondiala


Vezi si situatia din Grupele A, B, C si D.

Calificari la Cupa Mondiala – Zona Europeana – Grupa I

Croatia a obtinut al patrulea succes consecutiv in Grupa I si ocupa prima pozitie. La jumatatea campaniei, Islanda ocupa locul secund, cu zece puncte castigate. Ucraina si Turcia pastreaza sanse la calificare, adunand cate opt puncte pana acum.

cupa mondiala

Ucrainienii sunt de fapt favoritii la ocuparea locului secund in grupa, dar nu vor avea o misiune usoara, islandezii dovedindu-se un adversar dificil.

cupa mondiala

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu