Calificari pentru Cupa Mondiala: Vezi clasamentele, programul si cotele grupelor A, B, C si D

logo cupa mondiala rusia 2018 romania

Ceva mai mult de un an ne desparte de Cupa Mondiala din Rusia. La jumatatea campaniei de calificare, incepe sa se formeze o imagine tot mai clara a sanselor echipelor.


Calificari la Cupa Mondiala – Zona Europeana – Grupa A

Franta conduce in Grupa A, fiind neinvinsa dupa cinci runde. Suedia este pe locul secund, urmata de Bulgaria. Campania Olandei este din nou dezamagitoare, „portocala mecanica” fiind doar a patra in grupa, la sase puncte de lidera si la trei puncte de locul secund in grupa.

cupa mondiala

Runda urmatoare ne rezerva o intalnire foarte interesanta intre primele doua clasate. Olanda are meci usor, cu Luxembourg, dar va spera ca Franta sa se impuna impotriva Suediei si va astepta o surpriza si in partida pe care Bulgaria o disputa in Belarus.

cupa mondiala


Vezi si situatia din grupa Romaniei!

Calificari la Cupa Mondiala – Zona Europeana – Grupa B

Elvetia a castigat toate partidele jucate pana acum si este pe primul loc in Grupa B. Portugalia este la trei puncte in urma, avand un avans confortabil fata de Ungaria si celelalte echipe din grupa.

cupa mondiala

In ciuda parcursului perfect al elvetienilor, Portugalia este totusi favorita la castigarea Grupei B, cu cota de 1.80 la Sportingbet. Runda urmatoare sunt programate trei partide in care primele trei clasate sunt mari favorite in meciuri impotriva echipelor din jumatatea inferioara a clasamentului.

cupa mondiala


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 RON oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!

Calificari la Cupa Mondiala – Zona Europeana – Grupa C

Cu 20 de goluri marcate si doar unul primit, Germania domina Grupa C. Irlanda de Nord si Cehia isi vor disputa locul secund, Azerbaidjan avand sanse minime sa se implice in aceasta lupta.

cupa mondiala

Partidele rundei urmatoare, dintre Azerbaidjan si Irlanda de Nord si dintre Norvegia si Cehia ar putea clarifica situatia din grupa.

cupa mondiala


Vezi si situatia din Grupele F, G, H si I

Calificari la Cupa Mondiala – Zona Europeana – Grupa D

Serbia si Irlanda au adunat acelasi numar de puncte, fiind primele in Grupa D. La patru puncte distanta, Tara Galilor si Austria spera la un retur mai bune, pentru a mai spera la calificare.

cupa mondiala

Tara Galilor si Austria au sansa sa tranforme Grupa D in cea mai echilibrata grupa pentru calificarea la Cupa Mondiala. Ele trebuie sa castige partidele pe care le disputa in deplasare, cu Serbia si respectiv Irlanda. In acest caz, lidera si ocupanta locului patru ar fi separate de un singur punct.

cupa mondiala

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu