DE NEREFUZAT: Pariaza in etapa a 9-a de play-off pe FCSB, Dinamo si Viitorul la cote de 10! Toate informatiile SUNT AICI!

Din play-off-ul Ligii 1 au mai ramas de jucat doar 2 runde in care pariorii experimentati vor incerca sa realizeze profit maxim mizand pe performantele celor mai tari formatii interne. Disputele sunt echilibrate, dar si cotele au valori pe masura. Mai mult decat atat, special pentru noii jucatori, la NetBet victoria fiecareia din echipele nominalizate are in etapa a 9-a din play-off o cota marita la 10!

cotas

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
Creează-ți acum un cont pe NetBet Sport dând click aici! La înregistrare folosește codul COTAS și plasează primul tău pariu pre-live pe bilet simplu pe victoria unei singure echipe din urmatoarele: Dinamo Bucuresti/ Viitorul Constanta/ FCSB din meciurile:
CFR Ecomax Cluj vs Dinamo București (6 mai 21:45)
CS Universitatea Craiova vs Viitorul Constanţa (7 mai 21:45)
Astra Giurgiu vs FCSB (8 mai 20:30).

Pentru a revendica bonusul, accesează butonul ”Depunere” din partea dreaptă sus a site-ului.
ATENȚIE: 
Dacă pariul e pierzător, NetBet îți dă banii înapoi!

  • Vei fi creditat inițial cu 0.04 RON la activarea bonusului pentru a confirma că ești eligibil să primești întregul bonus pentru pariul plasat.
  • Pariază maxim 40 RON pe bilet simplu care să conțină victoria Dinamo Bucuresti SAU Viitorul Constanta SAU FCSB din meciurile: CFR Ecomax Cluj vs Dinamo București (6 mai 21:45), CS Universitatea Craiova vs Viitorul Constanţa (7 mai 21:45), Astra Giurgiu vs FCSB (8 mai 20:30)
  • Cotele mărite sunt pentru rezultatele din cele 90 de minute de joc și nu includ minutele de prelungiri sau penalty-urile.
  • E posibilă plasarea unui pariu mai mare decât miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 40 RON din pariu.
  • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat. Toate pariurile plasate dupa ora de incepere a meciurilor pariate si anume CFR Ecomax Cluj vs Dinamo București (6 mai 21:45), CS Universitatea Craiova vs Viitorul Constanţa (7 mai 21:45), Astra Giurgiu vs FCSB (8 mai 20:30) nu se vor lua în considerare.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Exemplu:
Iti deschizi un cont la NetBet dand click aici si folosind codul COTAS
Pariezi 40 de lei pe 2 solist in Astra – FCSB la cota 2.15 oferita de NetBet.
Daca ai indeplinit cerințele enumerate mai sus, cota marita la care vei paria pe FCSB va fi de 10.00.
In cazul in care FCSB se impune ai castigat 400 de lei. Din aceasta suma, 40 de lei inmultit cu 2.15 (cota reala a pariului), adica 86 de lei, vor fi creditati in bani reali in contul tau, timp ce restul sumei, adica 314 lei, va fi creditata in cont sub forma de bonus. Dupa ce ai indeplinit conditiile de rulare, poti retrage si aceasta suma sau o alta mai mare, in functie de rezultatele pariurilor tale.
Daca FCSB nu castiga, NetBet iti da inapoi cei 40 de lei!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu