NU RATA! Victoria Romaniei cu Armenia are acum COTA 5!

Fotbalistii lui Daum nu au voie sa faca pasi gresiti pentru a spera in continuare ca vor fi prezenti la Campionatul Mondial din 2018. Pe 1 septembrie incepand cu ora 21:45, pe Arena Nationala, Romania tinteste toate cele 3 puncte in fata Armeniei si avem o super cota oferita de bookmakerii de la Betfair.

COTA 5.00 pe victoria Romaniei!

In mod normal situata in jurul valorii de 1.40-1.45, cota pe un succes al Romaniei a fost marita de Betfair, special pentru noii clienti, pana la o valoare de 5.00! Pentru a beneficia de cota de 5.00, trebuie doar sa urmezi cei 3 pasi de mai jos.

Ce trebuie sa fac pentru a paria pe cota de 5.00?
  1. Înregistrează-te la Betfair folosind codul promotional ZFBN41 – Click aici!
  2. Fa o depunere si pariaza pe victoria Romaniei la COTA 5. Atentie! Cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat. Se pot paria mai mult de 50 de lei, însă doar aceasta suma va fi luata în calcul pentru cota mărită de 5.00
  3. Daca pariul tau este castigator miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Acest bonus trebuie rulat o data.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu