Dinamo, in deriva pana la finalul anului calendaristic? Profitam de o COTA de 2.00!

Situatie critica in cadrul clubului Dinamo Bucuresti. “Alb-rosii” s-au descotorosit in toamna de o parte dintre cei mai buni jucatori, jocul echipei este unul absolut jenant, iar pilonii ramasi au oferte clare de a parasi clubul in aceasta iarna.


Lovim cu “Pariuri de utilizatori”

Promotia binecunoscuta lansata de catre agentia de pariuri on-line Winmasters, “Pariuri de la utilizatori”, permite oricarui utilizator o libertate totala in domeniul pariurilor. Astfel, orice jucator inregistrat la Winmasters poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele de reusita, returnandu-i-se in schimb o cota pe masura. Dupa nenumarate exemple lansate de catre redactia noastra, a venit momentul sa ne axam pe o situatie sensibila din cadrul Ligii 1, mai exact cea de la Dinamo.


Rezultate submediocre ale “alb-rosilor” la o cota de 2.00

Imprejurarile actuale nu-i recomanda pe “caini” nici macar la ocuparea ultimului loc de play-off. Desi se afla la doar un punct in spatele Astrei Giurgiu, Dinamo are evolutii modeste, inregistreaza victorii si remize doar cu formatiile inferioare, iar echipa se dezbina, incet-incet. Dupa ce CFR Cluj a anuntat transferul celui mai promitator jucator din curtea “cainilor”, Valentin Costache, o alta serie de jucatori cruciali din angrenajul echipei bucurestene sunt pe picior de plecare. Principalul varf de atac, Adam Nemec, este foarte aproape sa semneze cu marea rivala, FCSB, in timp ce Ionut Nedelcearu si Steliano Filip au, la randul lor, oferte concrete din strainatate. In aceste conditii, nu-i vedem deloc bine pe elevii lui Miriuta, cel putin pana in pauza de iarna. In consecinta, cine crede ca Dinamo nu va inregistra mai mult de o victorie in etapele ramase pana la finalul anului 2017, poate beneficia de o cota de 2.00.


Calendarul lui Dinamo in Liga 1 in 2017:

19.11  Dinamo – CFR Cluj

25.11  Dinamo – CSMS Iasi

4.12 Sepsi – Dinamo

11.12  Dinamo – FC Voluntari

18.12 ACS Poli – Dinamo

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 1


Lasa un comentariu