Halloween cu surprize de la NetBet!

Îți plac surprizele? Dacă ești fanul surprizelor, pregătește-te să fii ispitit luna aceasta! NetBet are pregătit pentru tine un cadou special cu ocazia Halloween-ului! 

De Halloween, jucătorii Netbet au la dispoziție 24 de ore ca să își recupereze banii în caz că pariurile plasate pe orice meci din Prima Ligă Britanică sunt necâștigătoare. Promoția are și o particularitate – ca să păstrăm suspansul, sumele rambursate jucătorilor noștri vor fi variate. Procentajul sumelor rambursate va fi selectat în mod aleatoriu, așa că va trebui să fii pe fază ca să afli dacă ai fost păcălit… sau răsplătit!

Nu îți face însă griji – în mod garantat, Netbet îți va rambursa toate pariurile necâștigătoare – și poți primi mai mult decât te-ai aștepta.

Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să fie deja clienţi Netbet sau să-şi deschida cont la cea mai bună casă de pariuri din Romania. Intra în promoţie doar participanţii care accesează promoţia înainte de ora 23.59 (GMT), în 31.10.2015. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.

Pentru a intra în promoţie, dupa logarea pe site-ul Netbet, accesează din meniu rubrica promoţii -> Cashback de Halloween.

cashback

Toate informaţiile necesare sunt prezentate în articolul promoţiei Cashback de Halloween.

cashback2


Netbet iti da acum cel mai mare BONUS din Romania: 450 ron GRATIS pentru pariurile tale!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu