Freiburg – Bayern Munchen: Cota 10.00 pentru victoria bavarezilor! Se poate mai bine de atat?

Freiburg - Bayern Munchen

In acest sezon, Bayern Munchen domina din nou fotbalul german si este printre favoritele la castigarea Champions League. Etapa aceasta va recomandam o super-cota ce depinde doar de o noua victorie a gigantului bavarez.


Du 19:00 Freiburg – Bayern Munchen Cote Sportingbet: 8.50 5.50 1.30

Bayern este pe prima pozitie in Bundesliga, acumuland 60 de puncte dupa 24 de runde, cu 19 mai mult decat cea mai apropiata adversara. Freiburg este pe locul 13 al clasamentului, avand mai putin de jumatate din punctele bavarezilor. In ultimele trei meciuri directe, campioana s-a impus de fiecare data. Bayern a marcat noua goluri doar in cele mai recente doua partide cu Freiburg. Nu este de mirare ca oaspetii au o cota standard de numai 1.30 pentru un nou succes. Sportingbet iti ofera o mare oportunitate: victoria lui Bayern are cota 10.00 pentru clientii noi!

Cum poti profita de oferta pentru meciul Freiburg – Bayern Munchen?

Nu trebuie decat sa urmezi trei pasi simpli!

  1. Inregistreaza-te pe siteul Sportingbet si fa o depunere in contul de pariuri.
  2. Pariaza pe victoria lui Bayern Munchen in meciul cu Freiburg la cota normala afisata pe site.
  3. Daca pariul este castigator, primesti cash castigurile din cota normala, iar diferenta sub forma de freebet.

freiburg - bayern munchen

Ce mai trebuie sa stii despre oferta Sportingbet?

Aceasta oferta este valabila doar pentru jucatorii noi care si-au deschis cont folosind pagina speciala a promotiei, cu un click pe butonul rosu „Inregistreaza-te„.

Miza maxima acceptata este 10 RON. Poti plasa un pariu mai mare, dar numai 10 RON vor fi luati in  considerare pentru cota marita.

Oferta este valabila doar pentru primul pariu plasat la Sportingbet.

Freebetul poate fi folosit in urmatoarele trei zile dupa creditare, pe orice pariu, iar in eventualitatea unui castig vei primi in cont profitul in bani reali, fara conditii de pariere.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu