Balonul de Aur: La finalul Cupei Mondiale, vezi cotele la castigarea prestigiosului titlu!

balonul de aur

Acordat jucatorului care a evoluat cel mai bine pe parcursul anului anterior, Balonul de Aur revine adesea unor jucatori cu performante deosebite obtinute la competitiile internationale alaturi de nationala lor. Cupa Mondiala a propulsat noi jucatori in topul favoritilor!


Cristiano Ronaldo ramane favorit la castigarea trofeului

Proaspat transferat la Juventus, Cristiano Ronaldo ramane principalul favorit la castigarea Balonului de Aur. Portughezul, care a primit premiul de cinci ori pana acum, a castigat alaturi de Real Madrid al treilea trofeu consecutiv in Champions League. Marcand de sase ori in fazele eliminatorii, el a incheiat cu nu mai putin de 15 goluri inscrise in competitie. La Cupa Mondiala, Portugalia a parasit competitia inca din optimi, asa ca portughezul a ratat sansa de a isi imbunatati sansele la castigarea unui nou Balon de Aur. Totusi, el pastreaza cea mai buna sansa la primirea distinctiei, avand o cote de 1.25 la Unibet.

Inaintea turneului final din Rusia, Lionel Messi si Mohamed Salah se aflau in topul favoritilor, dar prestatii modeste ale lor si ale reprezentativelor Argentinei si Egiptului le-au afectat acestora sansele la trofeu. Astfel, cotele lor actuale au coborat la 13.00 si respectiv 26.00.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Sanse marite pentru performerii din Rusia

balonul de aur

Fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, Luka Modric, a fost si el esential in campania ce a adus galacticilor succesul istoric din Champions League. In vara, alaturi de Croatia, el a ajuns pana in finala Cupei Mondiale, pierduta in cele din urma in fata Frantei. El a primit Mingea de Aur a Mondialului, acordata celui mai bun jucator al turneului si acum a devenit al doilea favorit la castigarea Balonului de Aur, cu o cota de 5.00.

Kylian Mbappe a fost numit cel mai bun tanar jucator la Cupa Mondiala, dupa ce a reusit sa inscrie patru goluri in drumul Frantei spre castigarea competitiei. El il devanseaza acum pe Lionel Messi in topul jucatorilor cu cele mai bune sanse la castigarea Balonului de Aur, avand o cota de 11.00.

Golgheterul Cupei Mondiala, Harry Kane, are cota 26.00 la castigarea Balonului de Aur, la fel ca si Neymar sau Raphael Varane. Jucatorul francez este singurul fundas cu sanse bune de a castiga premiul anul acesta, dupa ce a obtinut cele mai importante trofee atat alaturi de Real Madrid cat si alaturi de nationala „cocosului galic”.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 2


Lasa un comentariu