Cand incep cele mai puternice campionate din Europa si cine le televizeaza: Surprize online pregatite microbistilor si pariorilor!

Daca Liga 1 deja a inceput, de startul intrecerilor de top ale Europei ne mai despart cateva saptamani. Va prezentam in continuare datele la care vor debuta stagiunile 2018/2019 din Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A si Ligue 1 si cotele la castigarea titlurilor in aceste competitii. Nu in ultimul rand, va prezentam modalitatea in care le veti putea urmari la treaba si in sezonul 2018/2019, pe cele mai puternice echipe de club al „Batranului continent”.

Primii, englezii si francezii, ultimii, nemtii

Sezonul 2018/19 de Premier League, al 27-lea in noul format al intrecerii,  va porni la drum vineri, 10 august, atunci cand este programata confruntarea Manchester United – Leicester. Avem un derby inca din prima runda. Manchester City, formatie ce a castigat la pas titlul stagiunii anterioare, merge la Arsenal, echipa care din acest sezon va fi pregatita de Unay Emery.

In acelasi weekend debuteaza si Ligue 1. Runda inaugurala propune meciuri destul de lejere pentru Marseille, Lyon si PSG. Toate vor juca pe teren propriu, adversare urmand a le fi echipele Toulouse, Amiens, respectiv Caen. Monaco are meci la Nantes.
In ceea ce priveste cotele la titlu, PSG este considerata practic unica favorita la castigarea acestuia. Marseille, Lyon si Monaco vor avea un cuvant de spus, dar sansele celor 3 de a se lupta de la egal, la egal cu echipa lui Neymar si Mbappe, pe parcursul tuturor celor 38 de runde, sunt minime.

Startul stagiunii 2018/19 din La Liga se va data de 19 august. Tot atunci va debuta si Serie A. In cele doua campionate nu a fost stabilit inca tintarul stagiunii, dar avem, insa, certitudini in ceea ce priveste favoritele la locul 1. Barcelona si Real au doar in Atletico Madrid o rivala decenta la castigarea titlului, in timp ce in Italia, Juventus, noua echipa a super starului Cristiano Ronaldo, primeste doar o cota de 1.40 la NetBet pentru cucerirea celui de-al 35-lea titlu din palmares si al 8-lea consecutiv.

Seriosi, cum ii stim, germanii au stabilit deja intreg programul campionatului, desi acesta va incepe abia pe 24 august. In deschidere avem confruntarea campioanei Bayern Munchen, cu Hoffenheim, o alta reprezentanta a Bundesligii in Liga Campionilor. Pregatiti din acest sezon de croatul Kovac (ex-Eintracht Frankfurt), bavarezii au doar cota 1.27 pentru un start cu dreptul in sezonul 2018/19. Chiar mai mica este cotatia oferita unui nou tititlu castigat de Bayern: 1.12.



Ce vom vedea la TV

Vestile in aceasta privinta sunt doar partial bune. Bundesliga se va vedea din nou in Romania, dupa un an de pauza, Digi si Telekom cumparand drepturile pentru prima liga a Germaniei. Ligue 1 este pe Digi Sport pana in anul 2021, in timp ce Eurosport si Telekom vor transmite impreuna, ca si in sezonul anterior, partidele de Premier League.

In pericol sunt, insa, La Liga si Serie A. Sumele imense solicitate pentru cele doua campionate de detinatorii drepturilor, compania Mediapro din Spania, au fost respinse de trusturile TV din Romania. Nu ar fi exclus sa nu se ajunga la nicio intelegere, la fel cum s-a intamplat, in vara anului 2017, cu Bundesliga. In acesta situatie, microbistii romani nu vor putea urmari la TV, cel putin pentru un sezon, evolutiile unor giganti precum Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus, Napoli sau Inter.


INCREDIBIL: Esti la doar cativa pasi de 1500 RON »» Sansa ta!

 

La Liga si Serie A sunt LiveVIDEO pe NetBet TV!

Chiar daca cele doua super campionate au sanse mici de a fi transmise de televiziunile de sport din Romania, asta nu inseamna ca nu-i vom vedea la treaba, un sezon intreg, pe Messi si Ronaldo. Aceasta pentru ca avem la dispozitie platforma NetBet TV. Alaturi de Serie A si La Liga, pe NetBet TV, un serviciu gratuit si performant, vor mai fi televizate live Bundesliga si Ligue 1, precum si partide din FA Cup, Coupe de France sau Coppa Italia. De asemenea, iubitorii sportului alb pot viziona cele mai mari nume din tenis la Wimbledon, Roland Garros sau Cupa Davis, în timp ce suporterii baschetului pot urmări partidele din NBA. NetBet TV este disponibil pe PC, telefon si tableta. Urmărește în direct meciul favorit pe NetBet TV

Cum pot viziona NetBet TV?

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 7 0


Lasa un comentariu