Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc de 250 ron >> BONUS: Transmisiuni Live si Cote de Top

pachetul de bun venit unibet

Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet si ai un Pariu fara Risc de 250 RON, ideal acum, la startul marilor campionate ale Europei!


inregistreaza-te - unibet


Pachetul de bun venit Unibet

Înregistrează-te la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Primul pariu este și fără risc până la 250 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România. Alătură-te și tu celor peste 10 milioane de clienți chiar astăzi!

Unibet

Unibet rambursează până la 150 RON la primul pariu dacă acesta este pierzător.

Primul tău pariu pre meci sau live după acceptarea bonusului va fi considerat Pariu Fără Risc. Dacă pariul este pierzător Unibet va rambursa cu maxim 250 RON ca și bani bonus. Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea cerințelor de rulare. Pentru aceasta, trebuie sa pariezi bonusul de numa trei ori cu cote de cel puțin 1,4. Nu contează dacă câștigi sau pierzi, fiecare pariu contribuie la bonus. Bonusul va expira după 30 de zile. Dacă nu completați rularea în acest timp banii bonus și câștigurile care le-ați acumulat folosind banii bonus vor fi pierdute.

 

Unibet

Vizionează Live-Video peste 30.000 de evenimente: La Liga, Bundesliga, Ligue 1, NBA, NHL, MLB și tenis.

Unibet

Pariază live la cea mai bogată ofertă din Romania.

unibet

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu