Programul, cotele si analiza etapei a 17-a din Premier League: duminica se joaca derby-ul Liverpool – Manchester United

Sambata si duminica (15-16 decembrie) se disputa etapa a 17-a din Premier League, una in care sunt programate dueluri foarte intersante din zona retrogradarii, dar si un derby de zile mari. Duminica, de la ora 18:00, Liverpool primeste pe Anfield vizita lui Manchester United.

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Etapa va fi deschisa de duelul Manchester City – Everton, programat sambata, de la ora 14:30. La gazde nu se stie inca daca va putea evolua golgheterul Sergio Aguero, care a facut eforturi mari sa fie apt in ultimele zile. „Cetatenii” lui Pep Guardiola au 9 victorii consecutive pe teren propriu, in campionat.

Tot sambata, Leicester trebuie sa se descurce fara serviciile lui Jamie Vardy in deplasarea de la Crystal Palace. Tottenham ar trebui sa aiba un meci abordabil cu Burnley (cota 1.20 la victorie), in timp ce Wolverhampton si Bournemouth ar trebui sa ofere un spectacol agreabil pe Molineux, unde cota la pariul „3+” este de 1.92.

Ne gasiti si pe Instagram – CLICK AICI!

Fulham si West Ham disputa un duel londonez in care oaspetii pornesc favoriti, dar Claudio Ranieri a revigorat formatia alb-negrilor si o surpriza nu este exclusa. Brighton va avea nevoie de un joc defensiv perfect in fata lui Chelsea (duminica, ora 15:30), iar Arsenal spera sa profite de problemele cu care se confrunta Southampton, care are un manager nou. In ultimele 7 meciuri din deplasare ale „tunarilor” s-au inscris de fiecare data cel putin 3 goluri.

PROGRAMUL SI COTELE ETAPEI A 17-A DIN PREMIER LEAGUE

>> CLICK AICI PENTRU TOATE PONTURILE ETAPEI <<

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2.000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt simplu de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti jocuri preferat de tip slot-machine, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Dureaza cateva minute sa va inregistrati si sa incepeti sa pariati confortabil, online.

CITESTE SI:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu