Concurs GRATUIT Super 12 >> Castiga 3000 RON pe saptamana. Totul fara depunere!!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
4 0

Super 12 se joacă pe site-ul agentiei Sportingbet, în runde. Fiecare rundă durează între 3 și 9 zile și conține 12 meciuri de pronosticat. Poți face un pronostic zilnic și câștiga un premiu în fiecare rundă – vezi tabelul premiilor de mai jos.

Odată ce runda respectivă s-a încheiat și rezultatele tuturor celor 12 meciuri sunt cunoscute, vei vedea câte meciuri ai pronosticat corect pentru fiecare zi când ai trimis un pronostic. Dacă vei vedea semnul grafic al unui trofeu, înseamna că ai pronosticat corect cel puțin 8 meciuri și ai câștigat respectivul premiu.

Pronostichează corect rezultatul celor 12 meciuri de mai jos. Daca pronostichezi corect cel puțin 8 din 12 meciuri vei câștiga unul din premiile noastre!

Super 12 este complet gratuit și poți face câte un pronostic pe zi! Pronosticul se referă la rezultatul final (1, X sau 2). Participa acum!

Runda in curs

Dupa ce ti-ai deschis un cont la Sportingbet, daca nu ai deja unul, poti intra in concurs. Trebuie sa bifezi cate o casuta pentru fiecare rezultat 1,x sau 2 indicat de tine, la fiecare din cele 12 partide. Succes!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu