Serie B, in atentia redactorilor Pariuri1x2!

minge sursa 10 wallsSerie B isi programeaza sambata 9 din partidele etapei cu numarul 23. Premergator rundei, Carpi este lider autoritar, urmat de Bologna. Pe pozitiile 3-8, cele care merg la baraj, se situeaza Frosione, Livorno, Spezia, Virtus Lanciano, Avellino si Pescara.

Sursa foto: 10-walls.com

Serie B: Crotone-Latina

 
Derby in subsol! Penultima in clasament inaintea acestei etape, cu 21 de puncte (golaveraj 23-31), Crotone spera sa se impuna in fata unei echipe care nu a mai cunoscut gustul victoriei pe teren strain, din luna mai a anului trecut.
Latina ocupa doar pozitia a 19-a cu acelasi numar de puncte ca si adversara de astazi, dar cu un golaveraj superior. Este modesta in deplasare, unde in actuala editie de Serie B nu a reusit sa invinga niciodata. Sunt insa 7 remize, care ne dau ceva batai de cap. Putem alege victoria echipei gazda la o cota de 2.40, dar in aceeasi masura, ne putem acoperi cu un 1 dnb, oferit intr-o cota foarte bune, 1.70.
Serie B: Livorno-Brescia
 
Dupa victoria din etapa trecuta in fata celor de la Frosinone, Brescia a anuntat ca vrea un loc in play-off-ul ce duce in Serie A.Cu un parcurs bun in etapele urmatoare, tinta nu este imporsibil de atins! Intre locul 15, ocupat momentan de Brescia si locul 8, primul care asigura participarea in play-off, sunt doar 5 puncte.
De partea cealalta,  inca de la startul actualei editii de Serie B, Livorn a anuntat ca isi doreste promovarea. Pana in prezent, lucrurile stau destul de bine. Livorno este pe locul 4, la doar 3 lungimi de locul 2,  ce asigura o promovare directa.
Fata in fata vor fi doua dintre cele mai bune atacuri ale sezonului. Livorno are 32 de goluri marcate in 22 etape, Brescia 25. Daca luam in calcul si faptul ca ambele viseaza la Serie A, chiar daca din pozitii diferite, spectacolul nu ar trebui sa lipseasca. Asadar vom alege pariul ambele marcheaza (GG 1.95) pentru aceasta partida. Varianta isi gaseste sustinere pariu si in rezultatele din intalnirile directe. In 7 din ultimele 13, pariul ar fi fost castigator si tot in 7 din acestea s-au inscris peste 2.5 goluri.
Serie B:  Varese-Carpi
 
Dupa egalul scos etapa trecuta pe terenul Speziei (1-1),Varese se intoarce pe propriul teren pentru a da piept cu liderul!
Pe locul 18 in clasamentul general, cu 23 de puncte (28-34),Varese este o echipa foarte greu de batut in fata propriilor suporteri. Intr-un clasament al meciurilor disputate acasa,Varese ocupa locul 5: 5 victorii, 6 rezultate de egalitate si doar o infrangere. Golaverajul „codasei” este de 22-14 pe propriul teren.Problemele celor de la Varese au aparut in deplasare, acolo unde formatia are un parcurs dezastruos : 4 egaluri,7 infrangeri si nici o victorie, golaveraj 6-20. De mentionat ca Varese a fost depunctata de Federatia Italiana de Fotbal cu 3 puncte.
De partea cealalta,  liderul vine dupa infrangerea de pe teren propriu,  in fata lui Livorno, contracandidata la promovare. Rezultatul a facut ca distanta dintre Carpi si locul 2, ocupat acum de Bologna, sa se reduca la doar 6 lungimi.
Carpi se descurca foarte bine in meciurile din deplasare. Ocupa locul 2 intr-un clasament al acestor jocuri, cu 4 victorii, 4 egaluri si 2 infrangeri. Doar Pescara o depaseste in acest clasament.
Ambele au nevoie de puncte. Varese e tare acasa, dar Carpi e formatia mai buna. Alegem pariul ambele marcheaza (cota 1.90), care ar fi fost castigator si in meciul din turul stagiunii de Serie B. Atunci Carpi s-a impus cu 4-2. Un pariu si mai simplu ar putea fi Carpi marcheaza.
(Alyn Mirea)
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu