Ponturile Pariuri1x2: Sambata plina de fotbal!

Ponturi Pariuri1x2Ponturile si analizele Pariuri1x2 se orienteaza cu precadere catre partidele ce se vor disputa in Anglia. Vorbim despre duelurile din FA Cup, dar si din ligile inferioare.  Sunt insa multe partide interesante progrmate si in alte competitii.

Ponturile Pariuri1x2

FA Cup: Chelsea – Bradford, 1 cu handicap -1.5

Poate ca elevii lui Mourinho sunt mai concentrati pentru ceea ce urmeaza. E vorba de returul cu Liverpool din semifinalele Cupei Ligii si partida de campionat cu Manchester City. Un rezultat negativ astazi, contra unei echipe ce lupta pentru evitarea retrogrdarii in liga a 3-a, nu le-ar pica insa deloc bine londonezilor.

FA Cup: Birmingham – West Brom, 1 cu handicap asiatic +1

Desi provin din ligi diferite, intre cele doua nu este o mare diferenta de valoare. In plus, exista o diferenta de obiective. Birmingham a pierdut multe puncte in debutul stagiunii si, in ciuda revenirii, are sanse doar teoretice de a intra in lupta pentru o clasare in topul 6 din Championship. West Brom isi doreste, fara indoiala, continuarea aventurii in FA Cup, dar mai presanta este acum situatia din Premier League.

FA CUP: Tottenham – Leicester, oaspetii marcheaza
(Adrian Ostaficiciuc)

Tottenham arata carente mari pe faza defensiva. Se pare ca Pochettino va face mai multe schimbari in primul 11. Leicester este in revenire de forma, iar orice succes sau rezultat pozitiv, conteaza mult pentru moralul echipei. In jocul din turul campionatului, Spurs a castigat, insa a si primit gol. 1-2 a fost scorul la Leicester.

Championship: Wolverhampton – Charlton, 1

Dupa cele mai recente rezultate, „lupii” au revenit in batalia pentru primele 6 pozitii ale ierarhiei din Championsip. Un nou succes, de aceasta data cu Charlton, pare a le fi la indemana. Oaspetii vin abia de pe pozitia a 16-a, in ultimele 0 meciuri n-au nicio victorie, iar in precedentele 5 au acumulat un singur punct.

Eredivisie:  Zwolle – Alkmaar, ambele marcheaza
(Adrian Ostaficiciuc)

Specatcol in Olanda, intre locurile 4 si 6.  Ambele sunt plecate in urmaritea lui Feyenoord, a treia clasata. Teoretic, golurile n-ar trebui sa lipseasca.

Grecia: Asteras – Panionios, 1
(Adrian Ostaficiciuc)

O stim pe Panionio dupa acel 2/1 din cupa cu Veria, pronosticat intr-un pariu live. De cealalta parte, Asteras, echipa lui Dorin Goian nu a mai castigat de 3 partide. E  momentul sa-si revina si sa se impuna, mai ales ca joaca pe teren propriu, acolo unde nu are niciun esec stagional.

Liga Adelante: Betis – Sabadell, 1
(Dorut Surdu)

Logica ne spune sa mizam pe gazde. Betis e a doua in liga secunda spaniola si ameninta fotoliul de lider. Un succes in confruntarea cu penultima clasata, ar fi al 6-lea in ultimele 7 etape si al 8-lea in 11 meciuri acasa. Sabadell are 7 infrangeri in 10 deplasari.

Guimaraes – Gil Vicente, 1
(Dorut Surdu)

Cei mai putin familiarizati cu fotbalul din prima liga lusitana, trebuie sa stie ca echipa gazda este a 4-a clasata. Neinvinsa, Guimaraes are doar 3 goluri primite, dar 21 marcate, in 9 meciuri disputate acasa. Gil Vicente este ultima in Liga Sagres, avand doar 9 puncte adunate dupa 17 etape!

Ponturile Pariuri1x2 – De incercat:

Championship: Wigan – Huddersfield, 1x
FA Cup: Blackburn – Swansea, 1-3 goluri in meci
FA Cup: Sunderland – Fulham, Fulham marcheaza
FA Cup: Manchester City – Middlesbrough, 2-4 goluri in meci
Anglia, League One: Notts County – Peterborouh, 1x
Turcia: Kasimpasa – Fenerbahce, ambele marcheaza
Cupa Africii: Coasta de Fildes – Mali, peste 1.5 goluri

 

Serie B, in atentia redactorilor Pariuri1x2!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu