PROMOTIE VECHE: Pariul Acumulator Netbet iti aduce pana la 45% BANI REALI EXTRA!

Cea mai noua promotie Netbet va fi fara indoiala una extrem de aprociata de pariorii ce prefera variantele Combo. Pariul Acumulator iti aduce pana la 45% BANI REALI EXTRA, fara nicio restrictie! Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu combi pre-live pe cel puțin 6 evenimente cu o cotă de cel puțin 1.25 per eveniment. Cu cât alegi mai multe evenimente, cu atât câștigul în bani reali e mai mare.

Exemplu: Ai câștigat un pariu combi de 30 RON plasat pe 8 meciuri cu o cotă totală de 14 care îți va aduce un câștig de 420 LEI. Astfel, pariul acumulator îți va aduce în plus 63 RON iar câștigurile tale totale ale acestui pariu vor ajunge la 483 RON.

Cum beneficiez de banii EXTRA?

Plasează un pariu combi pre-live de minim 20 RON pe cel puțin 6 evenimente eligibile cu o cotă de cel puțin 1.25 per eveniment.

Dacă pariul este câștigător, trimite un e-mail la [email protected] cu subiectul: „PARIU ACUMULATOR” în care să menționezi numele de utilizator și ID-ul pariului câștigător.

Felicitări! Ai câștigat până la 45% BANI REALI EXTRA.

Pentru detalii,  dupa logarea pe site-ul Netbet, accesează din meniu rubrica promoţii -> PARIUL ACUMULATOR

promotii

Toate informaţiile necesare si CONDITIILE DE PARTICIPARE LA ACEASTA PROMOTIE sunt prezentate în articolul promoţiei –  PARIUL ACUMULATOR

acumulator

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu