PROMOTIE VECHE – Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS exclusiv de 30 de euro! Afla detaliile!

Intra in lumea plina de dinamism a pariurilor sportive si profita de oferta excelenta, exclusiva pentru clientii noi, propusa de Betfair, cea mai mare casa de pariuri din lume.

Click aici pentru a beneficia acum de oferta Betfair!

CE TREBUIE SĂ FAC?

1 betfairMai întâi trebuie să deschizi un cont folosind codul promoțional ZSKA10. Apoi, în termen de 30 de zile de la deschiderea contului, va trebui să plasezi un pariu SIMPLU (în valoare de €10) pe Sportsbook (Cote Fixe), la o cotă de cel puțin 1.2 (1/5). Poți plasa pariul pe orice eveniment de Sportsbook. Pariurile pe Exchange sunt excuse din această promoție.

CE OFERĂ BETFAIR?

În termen de 24 de ore de la acceptarea pariului tău calificat, ți se vor oferi 3 pariuri bonus în valoare de €10.

2 betfairCUM POT SĂ-MI FOLOSESC PARIUL BONUS?

Vei găsi detaliile pariului tău bonus în fila “Pariurile Mele Bonus” accesibilă din antetul paginii https://www.betfair.com/sport. Pariul tău bonus trebuie consumat în termen de 30 de zile și poate fi valorificat plasând un pariu pe orice eveniment de Sportsbook la o cotă de cel puțin 1.2 (1/5). Pentru a-ți utiliza pariul bonus adaugă în Cuponul tău o selecție care îndeplinește termenii și condițiile acestei oferte. Dacă adaugi mai multe selecții în Cupon, respectând termenii acestei oferte, pariul bonus se va aplica selecției cu cea mai mare cotă. Jetoanele de pariuri bonus nu pot fi utilizate în cadrul altor oferte.

MAI ESTE CEVA CE AR TREBUI SĂ 3 betfairȘTIU DESPRE PARIUL MEU BONUS?

Pariul bonus poate fi utilizat o singură dată. Dacă vei miza mai puțin de €10 din oricare dintre pariurile bonus, restul de fonduri nu va mai putea fi utilizat. Mizele nu sunt returnate odată cu câștigurile în cazul de pariu bonus câștigător. Câștigurile tale vor fi creditate în portofelul tău principal.

Click aici pentru a beneficia de oferta Betfair!

betfair123

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu