Franta 2: Niort – Le Havre | Oaspetii au cota excelenta la victorie! Unii trag la promovare, altii lupta pentru salvare

Vineri seara, de la ora 21:00, Niort si Le Havre se dueleaza in etapa a 20-a din liga a doua franceza. Gazdele au cota 4.10 la victorie in fata unui adversar care inca mai spera la promovare. Cota lui Le Havre este in scadere, iar noi ne asteptam la un duel cu goluri putine, decis la limita.

Cotele partidei (Betfair)
Niort – Le Havre
4.10 3.10 1.95

Pe Stade Rene Gaillard se intalnesc doua echipe aflate in situatii diferite. Le Havre trage tare pentru a ajunge in Top 5, in timp ce Niort este in zona retrogradarii si are perspective sumbre in acest sezon. Le Havre este pe locul 7 (golaveraj 29-20) si are doar patru esecuri pe parcursul campionatului, in vreme ce Niort este pe locul 18, cu doar patru succese si golaveraj 16-24.

La Le Havre joaca golgheterului din Ligue 2

Niort a pierdut ultimele patru etape consecutive si a fost umilita si in Cupa Frantei, unde a cedat in fata amatorilor de la Saint-Pierroise (1-2). In campionat, Niort a cedat in fata lui Lens (0-1), Chambly (2-3) si AC Ajaccio (0-1). Le Havre a ratat victoria in ultimele doua partide, cand a pierdut cu Clermont (1-2) si a remizat cu Chambly (1-1). Dar, inainte de aceste jocuri, oaspetii de vineri au catigat destul de clar partidele cu Le Mans (2-0), Rodez (2-1) si Guingamp (4-0).

Duelurile directe dintre Niort si Le Havre sunt mai mereu tacticizate la maximum. Ultimele doua intalniri s-au incheiat cu remize (0-0 si 1-1), dupa ce Niort si Le Havre si-au impartit victoriile, ambele cu 1-0, in 2018. Avem toate premisele pentru un nou meci inchis, in care gazdele vor incerca sa protejeze remiza alba, iar Le Havre isi va asuma riscuri abia in repriza secunda. Ar putea fi decisiv golgheterul campionatului, Kadawere, care a reusit 17 goluri in acest sezon, pentru Le Havre. Niort nu are jucatori ofensivi de acelasi nivel.

Urmareste-ne si pe Facebook! 

La Betfair beneficiati de un bonus generos la inscrierea pe site, dar si de promotii profitabile, in fiecare saptamana! Spre exemplu, daca pariati 75 de RON de luni pana duminica, pe bilete combinate, lunea primiti un pariu gratuit in valoare de 25 de RON, de folosit fara restrictii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu